Kuchařka na hubené časy
Susanne Bodensteiner , Martina Kittler
Jak vařit, když přijdou hubené časy? Je to prosté: Šetříme při nákupu i při vaření - ale rozhodně nikoli na úkor požitku z jídla! Jídlo by mělo zasytit a také by mělo přinést potěšení. Obvykle se pohybujeme někde mezi tím. My vám přinášíme metodu levné čtyřky - v každé kapitole vás upozorníme na 4 potraviny, které moc nestojí, dobře chutnají a hlavně dávají spoustu možností použití. Jsou tedy ideální pro pestrou a úspornou kuchyni. A teď už přestaneme plýtvat slovy: Užijte si hodně potěšení z jídla za málo peněz!... celý text
Přidat komentář
Překvapuje mě že sem nikdo nenapsal žádný komentář.Naučila jsem se podle ní spoustu levných a dobrých jídel.A byly tam pěkné fotky.
Knížka je už starší a navíc překlad z němčiny, takže některé recepty jsou vzhledem k zaměření knihy trochu úsměvné. Ale jako inspirace je použitelná