Kuchařka podle pěti elementů
Barbara Temelie

Kniha obsahuje množství receptů, mezi nimiž najdete pikantní ranní pokrmy a přirozeně i slavnou čínskou rýžovou kaši congee. Léčebné působení a doporučení uvedená na konci každého receptu odpovídají principům tradiční čínské medicíny a dietetiky, které se opírají o dlouholeté zkušenosti z poradenství. - 21 jednoduchých rad - podrobnosti o třech hlavních jídlech - kapitola o příznacích nemocí v tradiční čínské medicíně - vaření v kruhu ... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2008 , EugenikaOriginální název:
Fünf Elemente Kochbuch
více info...
Přidat komentář
Autorovy další knížky
2008 | ![]() |
2007 | ![]() |
2005 | ![]() |
Najdete zde spoustu skvělých a zajímavých receptů do každého ročního období a jako bonus máte k ní i plakát s potravinami, které kdy máte jíst.
Musím říct, že podle ní vařím docela často a přijde mi, že po změně svých stravovacích návyků se cítím o mnoho lépe než kdy dřív.
Za mě skvělá a praktická kniha.