Luštěniny ze Svatojánu
Eva Francová
Kuchařka ze Svatojánu série
< 4. díl
Zdravé recepty z luštěnin od populární kuchařky ze Svatojánu. Luštěniny jsou v současném českém jídelníčku opomíjenou popelkou. Mohou se však stát, nejen pro vegetariány a vegany, zdrojem hodnotných bílkovin. Mnoho lidí si ale neumí poradit s jejich přípravou. Právě pro ně přináší tato kuchařka řadu nápaditých receptů.
Přidat komentář
06.03.2020
Zkoušela jsem několik receptů, ale bohužel mi žádný neseděl, nejen (ne)chutí výsledného produktu, ale i časovou náročností.
Omlouvám se, ale nemohu doporučit.
1
Autorovy další knížky
2014 | Kuchařka ze Svatojánu |
2015 | Kuchařka ze Svatojánu 2 - Zahrada na talíři |
2020 | Krizová kuchařka ze Svatojánu |
2017 | Rok ve Svatojánu |
2022 | Kolčava |
Líbí se mi, jak je kuchařka udělaná - recepty jsou rozdělené podle ročních období, na jedné straně fotografie, na protější straně recept, postupy jsou srozumitelně vysvětlené. Souhlasím s autorkou, že luštěniny, ač zdravé, málo se jedí. A přitom dobře uvařené a ochucené jsou moc dobré. Několik receptů mě zaujalo a chystám se je vyzkoušet. Prima inspirace.