Kuchyň plná fantazie
kolektiv autorů
Výběr receptů ze zahraniční kuchyně polévky, předkrmy, masitá jídla, zeleninová jídla, ryby, sladké pokrmy, zmrzliny. Kniha doplněna množstvím barevných fotografií.
Přidat komentář
Výběr receptů ze zahraniční kuchyně polévky, předkrmy, masitá jídla, zeleninová jídla, ryby, sladké pokrmy, zmrzliny. Kniha doplněna množstvím barevných fotografií.
Přidat komentář
V ,,devadesátkách ,, vycházelo množství braků po kterých na ,, západě ,, neštěkl ani pes. Tahle kuchařka je příkladem, i když se tváří jako solidní kuchařská kniha i fotografie pokrmů nejsou špatné. Příšerný překlad, plný chyb autor u receptů zná jen máslo nebo margarin :-) mouka je mouka ,žádná hladká, žitná, kukuřičná atd. Ryby to je taky něco, ostroretka stěhovavá ( sladkovodní ryba žijící v našich řekách) je kříženec mořského jazyka a limandy :-):-), Glatbut je velká chutná ryba , která není v obchodech občas k dostání , Glatbutt je německý platýs a další nesmysly ryba plněná z kapra,, prolistováno vráceno do knihobudky ať si to taky někdo užije. Ještě jsem našel vzadu cenovku 395 Kč za brak :-) :-)