Kulinářská inspirace: Vítejte v našem světě
Petr Stádník
Kniha je rozdělena do 4 částí dle použitých surovin (jaro, léto, podzim, zima). Obsahem jsou z velké části moderně pojatá jídla české kuchyně, která jsou doplněna jídly světové kuchyně. U každého receptu je náročnost s průměrnou dobou přípravy. Nechybí ani stránky věnované například přípravě různých druhů knedlíků či vývarů. Kuchařka je určená nejen pro profesionály, ale i amatéry se zájmem o dobré jídlo.... celý text
Přidat komentář
Dnes jsem ji objevila v kavárně CODO v Olomouci , kam chodím jíst užasnou thajskou kokosovo -kuřecí polévku v neméně užasném prostředí . Kniha je báječná , obrázky tak inspirativní , to se nám bude snídat . těším na nové své aranžmá talíře dle knihy a děkuji autorovi knihy za ni . elegance .
Pěkný den všem