Kvety pre Lauru
Táňa Keleová-Vasilková
Mladí manželia Laura a Ivan vychutnávajú svoje šťastie... až do chvíle, keď zomrie ich sedemročný syn Tomáško. Ich životy a vzťah sú podrobené tej najťažšej skúške. Dokážu ju zvládnuť? Prijať bolesť, ktorú im strata spôsobila, a dať svojmu životu nový zmysel?
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2018 , Ikar (SK)Originální název:
Kvety pre Lauru, 2006
Nenáročné čtení do dopravního prostředku. Lepší červená knihovna, kde autorka zvolí nejprve tragédii, aby mohlo na konci knihy vše dobře dopadnout. Ostatně jako většina knih od Keleové-Vasilkové.
Krásně citlivá ,čtivá knížka.S hrdinkou jsem prožívala všechny,jak krásné,tak i smutné chvíle jejího života,plného zvratů.Snad nikdy jsem toho u knihy tolik nenabrečela.
Velice krásná knížka, silný a dojemný příběh, který se může stát každému z nás. Kniha je velkou motivací pro přemýšlení o svém životě a vážení si každé malé drobnosti. Člověk nikdy neví, jaký bude jeho život za minutu, hodinu, den, měsíc, rok atd.
Opět krásně napsaná kniha. Silný a hodně smutný příběh. Četla jsem ji o dovolené a na koupališti jsem brecela jako želva!!!?
Krásně napsaná kniha, velká porce emocí a citů. Ještě teď o ní musím přemýšlet a nějak mi nejde z hlavy. Místy velmi smutné, ale i tak se dá z tohoto příběhu načerpat velká životní síla a vážit si toho, co člověk v životě má.
Kniha je naprosto úžasná,děj je perfektní a hlavně nepředvídatelný!
Až na konci se člověk dozví jak to vše je.Nemohla jsem dát míň než pět hvězdiček!
Přečíst tuhle knihu mi trvalo déle, než obvykle. Psaná je hezky, čtivě, ale celý děj se nese na hodně smutné vlně. A s komentářem Weil si dovolím nesouhlasit, každý kdo knihu přečetl určitě ví proč, tahle kniha byla smutná, smutnější i nejsmutnější, ale určitě ne klišoidní.Hvězdičku dolu jsem dala za (pro mne) hodně rychlý a obrovský zvrat v charakterech osob.
Smutný příběh se šťastným koncem. To, co prožila Laura si určitě nikdo z nás neumí představit, a po tom všem zvednout se a jít dál, je strašně těžké. Ona to dokázala.
Velmi silný příběh, v mnoha situacích jsem se našla a proto na mě prožitek čtení působil hodně intenzivně. Žít není lehké a proto děkuji za každy okamžik štěstí, za každou hezkou knihu. Děkuji p. Vasilková!
Nádherně psaná knížka a sice místy smutné čtení,ale alespoň si člověk váží toho co sám má v životě.
láska partnerské vztahy tragédie ztráta blízkých
Krásné není co dodat