Keď pravda zvíťazí
Emília Dalekorejová Beňová
Dokud nás pravda nerozdělí série
< 3. díl
Osud ich rozdelil už navždy. Láska jeho života je nenávratne preč a Collin si priveľmi neskoro uvedomil, ako veľa stratil. Výčitky sú devastujúce a on potrebuje pustiť minulosť pomedzi prsty. Lenže čo ak nič nie je také, ako sa javilo na prvý pohľad? Vzkriesenie stratenej nádeje a pravá tvár pravdy rozpúta vlnu šokujúcich skutočností, ktoré obrátia hore nohami nielen Collinov život. V hre je oveľa viac, ako si mysleli.... celý text
Celá série se mi moooc líbila. Zvraty - nahoru a dolů, přesně to jsem potřebovala. Naivně jsem si myslela, že to bude červená knihovna, ale všechny tři díly se četly dobře a vžila jsem se do děje. Eleanor mi bylo líto, vytrpěla si neskutečnou bolest a Collin??? To byl uličník (v dobrém slova smyslu) z bohaté rodiny a mě neskutečně štval, ale v tomto 3. dílu to "vyžehlil" a bojoval pro svou lásku. :-) Knihy jsem četla v CZ a byla to chyba, protože gramatických chyb a chybného překladu bylo v celé sérii jak máku a myslela jsem, že přijdu o "čočky". Jak se v dnešní době může toto stát? V době, kdy knihy stojí neskutečné peníze a pak dostanete 3. jakost češtiny? To bylo jediné, co mě mrzelo a mrzí. Jinak příběh za přečtení stojí určitě. Zvažte čtení v originále, pokud vám slovenština nevadí! :-)
Čas nezahoji rány. Jen tě naučí, jak s nimi žít.
Život je krátký a promrhané šance trápí mnohem víc než ty nezdařené.
Naprosté skvělá série! Tohle se opravdu moc povedlo. Napětí, žár, láska.
Příběh o lásce i nenávisti. O bolesti, osamění, touze i nevyzpytatelném osudu. O naději.
Intriky, zloba, vášeň i lži. Když jde o peníze, jde o všechno. Nebo ne?
Náhoda je znovu svedla dohromady - mají bojovat? Nebo to prostě vzdát?
Závěrečný díl o pravdě, lžích, manipulaci, rodině, přátelství i zradě. O vzestupech i pádech, o nebezpečí, které číhá vždycky tam, kde ho nečekáte. O podvodech, penězích, původu i krutosti. O tom, že často ztrácíme víc, než dostáváme.
Čtivé, ke konci napínavé, ale něco tomu prostě chybělo. Skoro do poloviny knihy se nic nedělo a konec už to pak nedokázal zachránit. Po skvělém rozjezdu předchozího dílu trošku zklamání...
Úžasné zakončení skvělé série. Po konci druhého dílu jsem nemohla čekat až vyjde třetí česky a pustila se do slovensky napsaného. Naprosto fenomenální rozuzlení a nádherný závěr. Dotyčnou jsem podezírala,ale že byla schopna až takových věcí,to mě trochu dostalo.
Nádherné ukončení této trilogie! Moc se mi celý příběh líbil, děj obsahoval vše co měl. Neustálé napětí, drama, zápletku a šťastný konec. Velice oceňuji pohled obou dvou hlavních hrdinů, to knize přidalo pořádnou šťávu. Od příběhu se nešlo odtrhnout, neustále jsem musela číst dál a dál. Překvapilo mě, kdo nakonec byl zákeřňákem celé série, to bych vážně nečekala.
Tato série mi teda dala zabrat!
Nedalo se odtrhnou - napětí v jednom kuse, na každé straně.
Zachránil to jen epilog, kdy jsem si oddechla .
„Vraj čas zahojí všetky rany, ostáva mi teda len čakať.“
„Čas nezahojí rany, Collin. Len ťa naučí, ako s nimi žiť. Musíš ísť ďalej.“
„Viem. Ani jej fotku by som nemal mať v mobile, lenže je to jediné, čo mi po nej zostalo. Jediný dôkaz o tom, že bola skutočná. Nemôžem a nechcem ju nechať ísť. Nedokážem to.“
(SPOILER) Tak jo teda, v prvnim dile sem mela babku Jane rada. Ve dvojce sem ji zacinala nesnaset. No a beheme cteni tohoto dilu? Jsem ji zacala vyslovene nenavidet.. No a jinak? Musim rict ze pribeh Eleanor a Collina me velmi upoutal jen si teda rikam.. nebylo tam te akce trosku moc? A konec tohoto dilu mohl byt aspon o par stranek delsi. Nato co se tam celou dobu delo to uzavrely az noc rychle :( Kazdopadne vim, ze se k teto serii jeste nekdy vratim :)
Po prečitaní celej série musím povedať, že klobúk dole PANI SPISOVATELKA. Celá sa seria sa čitá sama a vy jednoducho neviete zložiť knihu s rúk a venovať sa niečomu inemu. Collin a Eeonor preživajú príbeh svojej lásky no život im prinesie tolko nečakaních zvratou že jeden by ani neveril. Každá jedná stranka vás prekvapí a nutí pretočťiť na dalšiu aby ste sa dozvedeli ako to bude pokračovať dalej. Som rada že som sa dostala ku knihám od Emily D Beňovej a viem ich len odporučať.
Dost zklamal obal, už měla za to že ke knihám jsou originály a přitom tehle má i jedna Harlequin duovka. :(
Toto bolo skvelé zakončenie série .
Neskutočne som si knihu užila , a dala som ju na jeden záťah .
Autorka má výborný štýl písania , a teším sa kedy si celú sériu prečítam znova .
Odporúčam , jedna z najlepších sérii čo som čítala .
2017 | V objatí milenca |
2016 | V objatí gentlemana |
2016 | V zajatí vášne |
2021 | Dokud nás pravda nerozdělí |
2017 | V zajatí strachu |
Byl to skvělý díl. Bojovali o svou lásku, za spravedlnost. Bylo to i trochu nebezpečné, spoustu lží, ale i zajímavých odhalení. Padouchové potrestáni. Velmi zajímavý vývoj událostí. A spoustu romantiky. Hlavní postavy jsou skvělé, i když teda babka je hrozná a manipulátor, nebojí se udělat hnusárnu, aby dosáhla svého. Za sebe doporučuji. Celkově je celá série čtivá, zajímavá, plná emocí, nespravedlností, lži, podlosti, manipulace, ale také lásky, romantiky, přátelství a velmi zajímavých odhalení. Je to milé, klidně čtení a zároveň napínavé. Mě se příběh líbil.