Algoritmus srdce
Susannah Nix
Láska je věda série
1. díl >
Najde vzorec na univerzální štěstí? První kniha z romantické řady Láska je věda.. Setkání studentky Melody s okouzlujícím Jeremym skončilo úletem na jednu noc. A tak to mělo zůstat. Jenomže když se Melody o tři roky později stěhuje do Los Angeles za prací, neodolá pokušení Jeremyho kontaktovat. Jako by nestačilo, že je dědicem technologického impéria, kam má Melody nastoupit jako programátorka, navíc má přítelkyni a pověst nevěrného playboye. Melody ví, že i ten nejsložitější příklad může mít nakonec jednoduché řešení. Tato vztahová rovnice má ale spoustu neznámých.... celý text
Tohle byl nádherný romantický příběh u kterého nemusíte moc přemýšlet, rozesměje vás a pohladí po duši.A že to bylo trochu neuvěřitelný? No to přece pohádky pro romantiky jsou,ne?
asi jsem čekala větší vědeckou srandu ve stylu Hazelwood. ale na druhou stranu bavilo mě, jak se autorka trefuje do klišé romantické literatury (teda doufám, že to bylo schválně...)
Nějak mi tam chyběla ta romantická komedie, která je slibovaná na obálce. A že by se příběh točil kolem vědy, se taky říct nedá.
Hledáte nenáročný, jednoduchý feel good příběh na dovolenou? Tak tahle novinka z @motto_redakce by Vás neměla minout!
Tohle byla perfektní volba na mou letní dovču. Nenáročný, vtipný, pohodový příběh, který byť víte jak skončí, tak si ho stejně užijete. Kniha vás sice nevystřelí do nebes, ale pokud si chcete odpočinout, neřešit zbytečná dramata, tak tohle je kniha pro Vás. Já si Algoritmus moc užila a těším se na další knihu od autorky. :)
Za poskytnutí knihy k recenzi moc děkuji @albatrosmedia #spoluprace
(SPOILER) Tedy, začátek vypadal slibně, postavy byly dobře popsané, vypadalo to, že budou mít hloubku. Pak už se víceméně chovali nedospěle. Melody má sotva titul z Bc. ale vezmou ji do skvele firmy na skvělé místo za skvělé peníze, aby tam pak víceméně nic nedělala? Ale mela hodne casu na kaficka se sefem a penize na drahe saty a jogu. Práce ani věda (ta vubec) nejsou téměř zmiňované, konec je uspěchaný. Za mě velké zklamání. Kdyby byla kniha třeba o 100 stran delší a propracovanější, bylo by to lepší.
Nenáročné a pohodové čtení, hlavní hrdinové sympatiční, mně se příběh líbil. Určitě si přečtu i další díl!
Ano, ano mě se to líbilo moc. Chtěla jsem něco nenáročného, oddechového a tahle oranžová kráska to přesně splňuje. ALGORITMUS SRDCE slibuje romantickou lásku v prostředí vědy. Přečteno jsem měla skoro na jeden zátah, žádné nudné pasáže jsem tam neobjevila. Četlo se to svižně a bavilo mě sledovat vývoj vztahu Melody a Jeremyho. Za mě ideální čtení na léto nebo na dovolenou. Pokud u nás vyjde další kniha, ze série: LÁSKA JE VĚDA určitě se do ní s radostí pustím. Milé, roztomilé čtení.
Vědy tam moc nebylo, ale jinak je to další hezký příběh pro romantické duše.