Láska nad hrdost

Láska nad hrdost
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/52618/bmid_laska-nad-hrdost-4wZ-52618.jpg 4 17 17

Lady Madselin de Breuville přijíždí do Anglie za svým bratrancem Richardem d´Aveyron, aby si od něho vyžádala souhlas ke sňatku s mužem, jehož si zvolila za manžela. Než se Richard stačí rozhodnout, je odvolán do války v Normandii a Madselin pošle do nedaleké pevnosti, aby pečovala o těhotnou ženu jednoho z vojáků. V tak nejisté době je však pro ni potřeba doprovod, a pro ten Richard zvolí svého věrného poddaného Edwina Elwardsona. Madselin ale o žádný doprovod nestojí, zvlášť ne o tak drzého a nafoukaného muže, jakým je Edwin…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin

Madselin´s Choice, 1997

Zupote
29.12.2024 5 z 5

Rozsáhlý román plný akce, dobrodružství a romantiky. Nemohla jsem se od něj odtrhnout. Super čtení!
Je vyprávěn pouze hrdinkou, což je velká škoda. Hlavní hrdina je úchvatný, ráda bych mu víc "viděla do hlavy".
Ne tak často si přečteme o tom, že i mužské postavy červenají.
Hrdinka měla naběhnuto na fůrovitou štěknu, ale naštěstí se to autorce podařilo ukočírovat v přijatelné rovině, takže si u mě nakonec sympatie získala.
Mrzelo mě občasné nelogické jednání postav, určitě šel vymyslet trochu elegantnější způsob, jak děj posunout nebo dramatizovat.

pavlinkaa
30.04.2016 5 z 5

Nádhera. Bavila jsem se od začátku až do konce a nemohu jinak než doporučit.
Tato knížečka měla vše, co jsem očekávala. Zábava, napětí, romantika, ...... Opravdu moc hezké čtení.
Madselin byla báječná a Edwin? Ach Edwin, toho jsem si zamilovala hned :)

2000  83%Láska nad hrdost
2000  66%Statečná Maude