Offside

Offside
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/547933/bmid_offside.jpg 4 6 6

Láska z ofsajdu série

< 4. díl

Anotace Start do života jsem neměla jednoduchý, a i přes to se dokázala postavit na vlastní nohy. Nikdo mi nepomáhal, co jsem si nevydělala, to jsem nedostala. Vážila jsem si všeho, jen jednu věc jsem na sobě doslova nenáviděla. Komplikovala mi život a styděla jsem se za ni. Když se mi do života připletl Christian, nebrala jsem ho jako výhru. Namachrovaný fotbalista do mého okruhu přátel rozhodně nepatřil, nebo? Dát na první dojem se ukáže jako chyba, a já jsem překvapená, co se skrývá pod pozlátkem. Do tohoto světa nepatřím...... celý text

Přidat komentář

Moniska2410
19.10.2024 4 z 5

Tentokrát nám autorka dává nahlédnout do života Christiana a servírky Ariany.

Ariana neměla od narození na růžích ustláno, ale nikdy si na nic nestěžovala, ba naopak, z každé maličkosti se dokázala radovat. Až jí jednou zkříží cestu sexy fotbalista.

Christian byl vždy zvyklí, že mu ženy sami padají k nohám a najednou se před ním objeví servírka, která ho má totálně na háku.

Bylo skvělé pozorovat jak se Christian snaží zbalit Arianu, jak jí nadbíhá a ona mu pomalinku podléhá. Objeví se zde i ostatní z minulých dílů, skvěle jí přijali mezi sebe a vůbec na ní nekoukali skrz prsty. Tohle se mi moc líbilo, i když mají plno peněz, nedávají to znát.

Chemie mezi hlavními hrdiny byla krásná, pozvolná, ale sexuálních scén za mě pramálo

Je to kraťoučký příběh, který vám zabere pár hodin. Takže se skvěle hodí teď na podzimní večery.

Myslím si, že mohla být kniha delší, konec mi přišel hodně uspěchaný, když sem se do příběhu ponořila, objevilo se slovo KONEC.

Já už se těším na závěrečný díl, copak si na nás asi Marcy připravila