Lásky sa už nebojím

Lásky sa už nebojím
https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/188024/lasky-sa-uz-nebojim-188024.jpg 4 4 4

Fascinujúca historická romanca nabitá emóciami a zmyselnými erotickými scénami. Bystrá a pôvabná Mina Mastersová má všetko – mladosť, krásu, šarm i množstvo ctiteľov. Jediné, čo jej chýba, je nezávislosť a sloboda. Keď sa v meste zjaví tajomný a nebezpečne krásny Phin Granville, rozhodne sa ho využiť, aby sa zbavila neodbytného nápadníka a odvrátila hrozbu vynúteného manželstva. Ibaže muž, z ktorého si plánovala urobiť záchrancu, je v skutočnosti britský špión a o žiadne city ani záväzky nestojí...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Slovenský spisovateľ

Written on Your Skin

Mesačnica
26.05.2020 4 z 5

Začiatok bol dosť chaotický, chvíľu trvá, kým sa čitateľ do deja dostane (aspoň mne to tak prišlo). Sprvoti sa mi zdalo, že autorke špionážne rámcovanie románu nie celkom sadlo, niekedy som už aj myslela, že to s ňou vzdám. Ale nakoniec som rada, že som tak neurobila. Bola som zmätená z postáv, na čo sa hrali, ale bolo to asi prirodzené, keď autorka nechcela všetko naraz vyzvoniť. Oproti Vášnivému dotyku je tento román menej priamočiary. Najviac sa mi páčili scény, keď Mina sa hrala na naivnú hlupaňu, tie boli naozaj vtipné a ešte prestrelky medzi hlavnými postavami a tiež ako hľadali k sebe cestu. Autorka odmení vytrvalých čitateľov búrkou citov a erotickými scénami, ktoré nemusia byť každému pochuti. Záver sa mi nepozdával, ale s tým už asi ja nič neurobím :)

vcielka
08.10.2019 3 z 5

Inak je to pokracovanie knihy Vasnivy dotyk. Resp. Neviem, ktora je prva, ale patri do tej istej serie. Tato bola trochu lepsia nez vasnivy dotyk. Vo vasnivom dotyku som sa nevedela zbavit pocitu ze hlavny hrdina a jeho banda kamaratov maju 30 rokov ale stale som si ho predstavovala ako 20 rocne ucho. Tu konecne som si hlavneho hrdinu predstavovala cez 30 i ked bol trochu mladsi ako 30, myslim :) tiez to nebol bohvieaky autorkin vykon, ale pri nom este prižmurim oko a dam mu 3+

2012  80%Vznešený divoch
2012  63%Vášnivý dotyk