Zrádné srdce
Nicole Locke
Legendy o milencích série
< 9. díl
Cressida je skvělá lučištnice a vždy poslouchala rozkazy svého otce, aby ubránili své území… jenže teď dostala úkol, který nedokáže splnit. Zbavit se jejich úhlavního nepřítele Eldrika, jehož dlouhá léta tajně sledovala a zamilovala se do něj! To on byl jediným člověkem, který povzbudil její mladé srdce, když jí život naplňovala jen temnota… Eldrik byl předurčen k boji, a když šípy neznámého protivníka zasáhly jeho přátele, rozhodne se je pomstít. Svět se mu však zhroutí, když zjistí, že ten, koho už dlouho pronásleduje, je velmi přitažlivá žena - navenek chladná a drsná, ale uvnitř naivní a nevinná…... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2022 , HarlequinOriginální název:
Captured by Her Enemy Knight, 2020
(SPOILER) ,,Jsem dcera svého otce. Jsem jeho výtvorem. Všechno co umím, mě naučil on. Všechno co dělám, dělám na jeho příkaz."
Cressidu vychoval krutý otec, aby se stala jeho špehem a zbraní. Avšak Cressida se vzepře jeho rozkazům, což pro ní bude mít horší následky než čekala.
Eldrik pátrá po lučištníkovi, který ho před rokem málem připravil o život a zabil jeho tři nejlepší přátele. Musí zjistit, kdo ho poslal, proč ho chtěl zabít a pak předat královskému katovi. A když ho konečně chytí, čeká ho překvapení, protože lučištníkem je mladá a krásná žena. Jeho nenávist, bolest a pomsta jsou tak podrobené zkoušce, protože mladá žena v něm vyvolává nepatřičnou touhu ale i porozumění.
Tentokrát příjemné překvapení. Na harlequinku trochu temnější a dramatičtější historický romantický příběh. Romantiky je zde méně, a možná proto se mi zdálo, že mezi dvojici je méně chemie, než jsem čekala. Konec je trošku uspěchaný, ale i tak hodnotím velmi dobře. V záplavě harlequinek patří mezi ty lepší.