Londýnský prostopášník

Londýnský prostopášník
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/46297/londynsky-prostopasnik-46297.jpg 4 212 212

Lessons in Love série

Londýnská smetánka mu přezdívá Svatoušek, ale tato přezdívka je více než zavádějící. Markýz St. Aubyn je totiž mistrem ve svádění i v milostném umění. Půvabná Evelyna Ruddicková ví, že by se měla tomuto muži vyhýbat. Copak ale může, když je závislá na jeho dobré vůli? Ráda by pomohla dětem ze sirotčince, a St. Aubyn je jediný, kdo jí může v dané chvíli pomoci. Evelyna se rozhodne dosáhnout svého cíle za pomocí ženských zbraní: svede ho, a pak mu uštědří lekci. Čest proslulého londýnského prostopášníka St. Aubynovi velí tu dámu svést. Jaké je ovšem jeho překvapení, když zjistí, že tentokrát je všechno jiné: nechce z Evelyny učinit pouze další oběť svého svádění, ale především ji chce přesvědčit, že není takový mizera, za jakého ho má…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Domino

London´s Perfect Scoundrel, 2008

Samira
31.12.2016 4 z 5

Přiznávám, že kdybych autorku neznala a nevěděla, jak pěkné její knihy jsou, nikdy bych knihu s takovouhle obálkou neotevřela.
Kniha samotná je však velmi zábavná s milými postavami a výbornými slovními vyměnami. Kromě zmiňované obálky, mě však lehce iritovalo oslovení hlavního hrdiny Svatoušek. Skvělé uvěznění kalil fakt, že autorka zapomněla na základní potřeby člověka, takže pak hlavní scéna nepůsobila úplně důvěryhodně a především naprosto nesmyslně zrychlený závěr.
Ač to vypadá, že ji jen haním, celkově šlo o příjemné čtení, kterému ledacos odpustíte.
Za mne 3,5.

Tynyton
04.06.2016 4 z 5

Čtyři hvězdy s privrenyma ocima. Dej je zajimavy a odsypa, postavy jsou mi tez sympatické, ale mam několik vyhrad. Zaprve jsem cekala, ze Fatima udela nejakou spoust - tak trosku to k tomu smerovalo. Za druhe - prijde mi ze ke sblizeni hlavnich postav az tolik nedoslo. Napriklad co se tyce Michaelovi minulosti. Za treti - Svatousek? Hruza. Za ctvrte - konecna scena byla az "moc". A za pate - te knizce opravdu chybi epilog.

Etule
02.04.2016 3 z 5

Nemohu si pomoci, ale kniha mě lehce zklamala. Ano dalo se to číst, to rozhodně. Dokonce i rychle. Původně jsem myslela, že je to druhý díl knihy Lekce lásky, ale to ani tak nevadilo. Mám však několik výhrad:
- Georgianino chování vůči jejímu manželovi mi rozhodně přišlo lehce nepřiměřené, nehledě na to, že se mi nezdála až tolik zamilovaná
- absolutně mě iritovalo, že si Michael sám nechal říkat Svatoušek... Kvůli tomu jsem skoro nedočetla
- ten konec... Nevím, ale bylo to prostě jako hop na krávu a je z toho tele
Avšak mělo samozřejmě i své plusy. Mezi ně počítám i to, že si chci díky tomu přečíst knihu o Wiclifových a o tom jak se seznámili.

Licie84
08.03.2016 5 z 5

Krásný historicko-romantichý román. V mém případě jsem se zasmála,pobrečela i zanadávala..
:o) Zjistila jsem,že tuto serii čtu poctivě odzadu,ale i tak jsem se nenudila.. Jak už tady někdo zmínil tak od "sklepa" to začalo jít tím správným směrem a já jsem se od knihy nemohla odtrhnout... Báječné

kacaaba
27.12.2015 5 z 5

Kniha se mi moc líbila. Nasmála jsem se a romantika taky nechyběla. Mohu jen doporučit. Líbí se mi, že se v knihách objevují šťastné páry z předchozích dílů a sérií.

liletka_a
15.12.2015 5 z 5

Tak zase jeden fajnový historicko-romantický příběh od Enoch..:)) Sérii jsem četla na přeskáčku ale jsem ráda že jsem ani jeden díl nevynechala..;) "Svatoušek" byl občas na zabití, ale jako správný prostopášník mě okouzlil hned zkraje..:)) S Evií, která se k němu díky své povaze nádherně hodila tvořili velmi zajímavý pár..:) Začátek mě opravdu bavil a myslela jsem že se kniha bude vyvíjet ve stejném duchu, ale od sklepa jsem změnila názor. :D Nevím, zda je to dobře či ne, ale knihu každopádně přepsat nelze..:D Tyto příběhy se "zlým'' a "hodnou" mě snad nikdy neomrzí...:D

Kamiliana
24.10.2015 5 z 5

Jéééé, krásné letní čtení. Moc jsme si knihu užila od začátku až do konce, obvykle se u takových knih nerozplývám, beru je jen jako odpočinek, ale tahle se mi opravdu líbila. Užila jsem si trefné vtipné dialogy... Evii doporučí St. Aubynovi, aby chodil ven nejen v noci, po společném pikniku jí říká, že měla pravdu. "Ohledně čeho?" "Ohledně denního světla. Je výjimečné." :-)

havrmoni
12.09.2015 5 z 5

Za mě několik plus za 5 hvězdičkami. Líbil se mi více než první díl. Hodně mi to připomnělo Evii a Sebastiana od Kleypas. Mám ráda tyhle ,,zkažené chlapce". Zajímavá postava byl Robert z jedničky,tak už se na něj těším.

zuzipol
17.04.2015 4 z 5

Pěkný příběh, ale od této autorky jsem četla i lepší :-D

jaja1989
17.04.2015 5 z 5

boží boží.
Jak jinak napravit arogantního sukničkáře než ho přivázat ke zdi ve sklepě:)

miruska1
05.11.2014 5 z 5

Veľmi pekny a čtivy pribeh

BlueIvy
02.09.2014 3 z 5

Zase budem za inú, všetci dávajú päť a ja len tri hviezdy (:P), no mám to svoje dôvody. Po výbornom úvode knihy som sa totiž postupne začala dosť nudiť a tiež sa mi nepáčilo ako autorka opisovala vývoj vzťahu medzi Evie a St. Aubynom (ako ho mám poslovenstiť, Svätúšik? - to sa nedá..). Skrátka, pekná kniha so sympatickými postavami ale pre mňa je z tejto série rozhodne najslabšia.

lenka9778
03.06.2014 5 z 5

Příběh byl nadnesen vtipem. Bavila jsem se od začátku do konce. Hlavní mužská postava dodnes patří mezi ty, na které si občas vzpomenu, vybavím si nějakou scénu a usměji se pro sebe.

eleryn
08.02.2014 5 z 5

Krásný příběh. Knihu jsem přečetla jedním dechem :)

Paithe
24.08.2013 5 z 5

Jsem stejného názoru. :)) Knih s takovýmito tématy je mnoho, ale tahle je nejlepší. Vtipná, romantická - prostě krásná. ♥ :))

barborelka
11.04.2013 5 z 5

Tak pro mě nejlepší kniha od S.E.:o) Vřele doporučuji, možná trochu otřepané klišé o napravení hříšníka….....ale jednoznačně perfektní