Londýnský prostopášník přehled
Suzanne Enoch
![Londýnský prostopášník Londýnský prostopášník](https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/46297/londynsky-prostopasnik-46297.jpg?v=1285616999)
Lessons in Love série
Londýnská smetánka mu přezdívá Svatoušek, ale tato přezdívka je více než zavádějící. Markýz St. Aubyn je totiž mistrem ve svádění i v milostném umění. Půvabná Evelyna Ruddicková ví, že by se měla tomuto muži vyhýbat. Copak ale může, když je závislá na jeho dobré vůli? Ráda by pomohla dětem ze sirotčince, a St. Aubyn je jediný, kdo jí může v dané chvíli pomoci. Evelyna se rozhodne dosáhnout svého cíle za pomocí ženských zbraní: svede ho, a pak mu uštědří lekci. Čest proslulého londýnského prostopášníka St. Aubynovi velí tu dámu svést. Jaké je ovšem jeho překvapení, když zjistí, že tentokrát je všechno jiné: nechce z Evelyny učinit pouze další oběť svého svádění, ale především ji chce přesvědčit, že není takový mizera, za jakého ho má…... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2010 , DominoOriginální název:
London´s Perfect Scoundrel, 2008
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Londýnský prostopášník. Přihlašte se a napište ho.
![kim12626 kim12626](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
Nelíbí se mi vystavění postav. Doufala jsem, že alespoň na konci by hlavní hrdinka udělala něco, čím by dokázala, že ho miluje. Nakonec myslím, že i v tom ostatním nebylo nic z její snahy a o vše se staral on.
![MonaLisa42 MonaLisa42](https://www.databazeknih.cz/img/users/70_/70504/m_70504-1NG.jpg?v=1459854946)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Při čtení jsem se bavila, příběh mě zaujal. Mám ráda děti a v této knize nechyběly. Scény ve sklepě byly úžasné. Kniha pěkně plynula. Objevují se tu postavy z minulých knih. Konec byl romanticky šílený a neuvěřitelný. Mrzí mě, že všechno se nakonec vyřešilo až příliš rychle a snadno.
Nevím, na jak dlouho mi tato kniha utkví v paměti - spíše jen na chvíli, ale jejího přečtení nelituji. Děkuji!!!
Kniha Londýnský prostopášník v seznamech
v Mé knihovně | 141x |
2006 | ![]() |
2010 | ![]() |
2008 | ![]() |
2011 | ![]() |
2007 | ![]() |
Pořád dost nereálné, ale mnohem lepší, než jednička. Sice nesplnil všechny lekce a ze začátku byl hodně prvoplánově hnusný na to, aby se tak z gruntu polepšil. Ale ten romantický závěr...