Okouzlené srdce
Bertrice Small
Letopisy z hranice série
Píše se rok 1461, po celé zemi řádí válka. Dvůr krále Jindřicha VI. se rozprchne a dcera lékaře královny Margaret se ocitá v nebezpečné situaci, o to horší, když jeden z northumberských baronů žádá její ruku pro svého krutého syna. Slabost jejího otce zažene Alix do manželství bez lásky. Manžel však záhy umírá, Alix se uchyluje do Skotska a svěří svůj život na milost zachmuřenému zemanovi, který však, pokud se podaří rozehřát jeho srdce, jí dokáže poskytnout lásku, o níž vždy snila. Z cyklu Nevěsta z hranice.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2009 , BaronetOriginální název:
Captive heart, 2008
Knížka se mi líbila, ale na konci jsem brečela nad smrtí dcerky zemana. To jsem nečekala.
Bertrice svýma knížkama nikdy nezklame...krásný příběh plný napětí, sexu...na konci mi dokonce ukáplo i pár slz, smrt holčičky jsem nečekala, ale jinak suprový čtení :-)
Dvě hvězdičky dávám za to to že je to B. Small. Jinak jsem ráda že jsem si knihu pouze půjčila v knihovně nebot to bylo čtení opět intrik, tlaku, obětování pro někoho no nechtěla bych ji mít ve své knihovně. Zbytečně by tam zabírala místo.
Jako vždy mě tato spisovatelka nezklamala. Kniha měla děj , napětí a obzvlášť pro tuto autorku charakteristickou - pěknou erotiku. Kdo má rád historické příběhy , doporučuji přečíst.
1999 | Otrokyně lásky |
2002 | Výchova lady Lucindy |
2003 | Extáze: Extáze / Spoutaný a odhodlaný / Temné touhy / Dámská rozkoš |
2007 | Divoká Jasmína |
2000 | Adora |
Knížku jsem již kdysi četla, a tak jsem ji tentokrát asi v půlce odložila - škoda času, je čtivá, ale místy přeslazená, nepostrádá intriky a sem tam i trochu napětí. Slušná oddychovka.