Londýn do kapsy
Damian Harper
Cestovní příručka obsahuje praktické rady a údaje pro turisty, popisy míst, krajiny a pamětihodností i pojednání o historii a kultuře města. Největší zajímavosti spolu se zasvěcenými radami, jak si zpříjemnit pobyt, průvodce po oblíbených zákoutích, nejlepší pěší trasy, restaurace, zábavní podniky, trhy, obchody, plánky všech městských čtvrtí, trasy vycházek a denní itineráře. 2. české vydání.... celý text
Literatura naučná Turistické průvodce
Vydáno: 2012 , Svojtka & CoOriginální název:
Pocket London
Přehledné a vzhledem k velikosti praktické (ale samozřejmě stručné). Líbí se mi mapky a návrh procházek Londýnem. Naopak zábava a nakupování jsou pro mě zbytečné stránky, ale to je individuální. Praktické informace je třeba brát pochopitelně s rezervou - ceny, kursy, otvírací doby a telefony nemusí již platit.
Naprosto perfektní, skladný průvodce nabitý těmi nejužitečnějšími informacemi. Poradí, jak cestovat po městě, čemu se vyvarovat, co si nenechat ujít a kde ušetřit. Výborné jsou i pěší výlety či malá doporučení.
Před cestou do Londýna jsem četl asi 3x a pokaždé jsem si dělal poznámky, abych něco nevynechal. Opravdu zdařilé.