Low carb recepty na zhubnutí a snížení hladiny cukru
Katie Caldesi , Giancarlo Caldesi
V roce 2012 donutila diagnóza cukrovky 2. typu Giancarla Caldesiho začít s nízkosacharidovou dietou, která změnila jeho zdraví a zdraví celé jeho rodiny a vedla ke ztrátě hmotnosti téměř 20 kilogramů. Cukrovka u něj ustoupila! Ve spolupráci s odbornicí na výživu Jenny Phillipsovou vám Giancarlo a jeho manželka Katie ukážou, jak se přizpůsobit nízkosacharidovému způsobu stravování s pomocí jednoduchých receptů, ve kterých se používají snadno dostupné přísady, jež vás zasytí, aniž byste z nich tloustli. Steak a hranolky jsou stále na jídelníčku, stejně jako chutné kari, máslové kuře a pikantní panýr, dokonce i dezerty jako horké čokoládové šálky nebo dort s arašídovým máslem a rosolem. Počáteční diagnóza – cukrovka vás může vyděsit a množství informací odradit. Ale Katie a Giancarlo se s vámi podělí o svou osobní zkušenost s cukrovkou a hubnutím a povzbudí vás ve vašem rozhodování o výběru jídel, která budete moci konzumovat a pochutnávat si na nich, aniž byste museli obětovat potěšení z jídla. Převratná dieta, která předchází cukrovce 2. typu a pomáhá ji překonat.... celý text
Literatura naučná Kuchařky Zdraví
Vydáno: 2020 , Alpha bookOriginální název:
Diabetes Weight-Loss Cook-book, 2019
více info...
Přidat komentář
Není to špatná kniha o snižování hladiny cukru, co se informacích týče... Nicméně recepty mi přišly relativně složité a hlavně drahé. Nemyslím si, že by třeba lidé 55+ vařili jídla jejichž název pravděpodobně nedokáží ani vyslovit nebo že někde na maloměstě sháníte panýr či mořské plody...
Kuchařka určitě pro zkušené a ty, co nebudou počítat každou kačku. Nicméně krásně zpracované a pro inspiraci opravdu vynikající.