Madona bez kabátu
Ivona Březinová
Šestadvacetiletá vysokoškolská asistentka Lucie těžce prožívá svou osamělost. Její zoufalé hledání citového partnerství jí komplikuje život i v oblasti pracovní. Lucie konečně získává příslib opravdového partnerského soužití a nalézá v životě své pevné místo.
Pokračování příběhu o asistentce Lucii, která doposud tápala ve vztazích. Moc jsem jí držela palce, aby konečně našla toho pravého. Skvělé pohodové čtení.
Pěkně se četlo, taková příjemná oddechovka, při které se může člověk oddat zcela příběhu a zapomenout na všední starosti a strasti. S Lucií jsem celý příběh sympatizovala a přála jsem jí trošku toho štěstí. Proto jsem byla ráda za to, kam příběh směřoval a jak to nakonec dopadlo. Jako první jsem četla druhý díl a vůbec mi to nevadilo. Tím víc mě to nažhavilo přečíst si i díl první.
Březinová umí krásně vykreslit tragikomedií života a zároveň hloubku duše toho o kom píše ... Jsem moc ráda jak to dopadlo , hlavní hrdince jsem to přála celou dobu ..
2016 | Řvi potichu, brácho |
2007 | Jmenuji se Martina: Jsem bulimička |
2006 | Lentilka pro dědu Edu |
2007 | Jmenuji se Ester: Jsem gamblerka |
2005 | Básník v báglu |
Podle hodnocení, jsem čekala,že to bude lepší,ale pro mě to bylo bohužel zklamání.