Šeptající lesy
Clayton Emery
Magic: The Gathering série
Hledá se pomocník: Čarodějův učeň. Musí být ochoten přemísťovat se v čase a prostoru... Racek si to s tou prací měl pořádně rozmyslet. Když však byla jeho vesnice zničena a on se měl postarat o svou nemocnou sestru, co mu zbývalo? Alespoň dostal dobře zaplaceno. Jenže tenhle čaroděj byl ještě horší než všichni, o kterých kdy slyšel. Uprostřed hospodských rvaček, magických bitev a starostí o sestru stačil sotva popadnout dech. A teď, když se jeho sestra začíná uzdravovat, má opravdu práce až nad hlavu...... celý text
prví diel skvelí ale tento diel otrasná kravina bože ten autor sa asi náhodne zcvoknul keď dokázal stvoriť takúto hlúposť a ani dejovo to nesedelo podla deju by toto mal byť prví diel a nie druhí .
no za mňa sklamanie je to ako detská rozprávka s prvkami absurdity " cunami, robot, hubosaurus " pripadá mi to ako by mu došla fantázia
Navzdory poněkud zvláštnímu obalu je kniha velice čtivá a nejenom hráčům Magic:The Gathering nabídne kvalitní fantasy čtení.
Nemůžu si pomoct, ale psát knížky podle her je nesmysl. Zvlášť pokud se autor snaží dodržovat všechna pravidla a tím se strašně omezuje. A ač se v knížce od začátku vraždí a znásilňuje, tak celá na mě přesto působila jaksi pohádkově.