Dobrodružství mezi piráty
Mary Pope Osborne
![Dobrodružství mezi piráty Dobrodružství mezi piráty](https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/32548/dobrodruzstvi-mezi-piraty-32548.jpg?v=1269588258)
Magický domeček série
Čtvrtá kniha série Dobrodružné výpravy. Anička a Kuba zažívají díky magickému domečku dobrodružství na místech, o kterých se ostatním dětem může jen zdát. Stačí tak málo – otevřít knihu, vyslovit přání a magický domeček je přenese na daleký tropický ostrov. Upadnou však do zajetí pirátů, kteří hledají poklad. Podaří se jim vrátit zpět domů?... celý text
![Monike Monike](https://www.databazeknih.cz/img/users/12_/121344/m_121344-2F2.jpg?v=1515012631)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Opět nezklamala. Starší syn už ji čte sám a odpovídá na otázky v rámci soutěže o perly. Já pak jen přečtu a zkontrolují odpovědi. Super příběh!
![jarkaska jarkaska](https://www.databazeknih.cz/img/users/43_/43040/m_jarkaska.jpg?v=1735328168)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Tentokrát jsme si přečetly příběh Aničky a Kuby, kdy je magický domeček přenesl na pustý ostrov mezi piráty. Vnučkám se to líbilo, tak se podíváme ještě po dalších knihách série.
![Fifo627 Fifo627](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
je pekná a dobrodružná a z velkímy písmenami má peknu ilustraciu + je z minulosťi + je pekná aj spisovatelka Mari Popová velmi dobre píše a nie len to spisovatelka Mari Popová to píše aj velmi dobrodružne píše je to aj menej napínave doporučujem pre začiatočních čitaťelov a ešte niečo určite si prečítajťe hlavne vi začiatoční čitaťelia aspon jednu knihu od spisovaťelki Mari Popovej...
![JanaDor JanaDor](https://www.databazeknih.cz/img/users/50_/50089/m_50089-Xgt.jpg?v=1459854935)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Zatím jsem četla jen tento díl a líbil se mi. Velká písmena, jednoduchý, ale poutavý text, vše co by se mohlo líbit malému čtenáři. Určitě si přečtu i další díly.
![kukurukuku kukurukuku](https://www.databazeknih.cz/img/users/52_/52431/m_52431-9if.jpg?v=1459854935)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Z knih o Aničce a Kubovi se mi tato líbila nejméně. To mě ale neodradilo od čtení dalších dílů, které byly mnohem lepší.
2009 | ![]() |
2010 | ![]() |
2011 | ![]() |
2009 | ![]() |
2010 | ![]() |
Dalsi pěkný díl o kouzelném domečku. Líbilo se mi, že tam byly shrnuty ci spise pripomenuty i předchozí díly. Ty jsme četli uz docela dávno, tak jsme si aspoň osvezili paměť.