Malinový sen

Malinový sen
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/513496/bmid_malinovy-sen-641c8c11a7275.png 3 42 42

Eliška se jednoho dne vsadí se svým přítelem Borisem, se kterým společně vlastní personální agenturu. Kdo sázku vyhraje, bude agenturu řídit. Nechá se tedy kvůli sázce zaměstnat jako asistentka ve firmě Ovocný ráj, kde dennodenně prožívá vtipné a někdy až neuvěřitelné situace. Ačkoliv jsou její zkušenosti z personální agentury velké, Ovocný ráj je i pro ni příliš silná káva. Vydrží to? Podaří se jí vyhrát tuto velkou hru? A pomůže kamarádce Evě dostat se ze spleti jejích milostných vztahů? Román je o tom, že i v tomto unáhleném čase, kdy všichni žijeme pod obrovským tlakem, stále ještě existují i krásné vztahy plné lásky a ohně... Nový sexy román Jany Benkové plný života, lásky a pro ni typických jiskřivých a svěžích dialogů.... celý text

Bell@
20.03.2024 4 z 5

Skvělá knížka! Oceňuji rychlý spád i gradující popis, jak to chodí ve firmě Ovocného ráje. Rozhodně doporučuji!

Zuzulinka
13.07.2022

Knihu jsem nedočetla..

Allla9
01.02.2020 4 z 5

Příběh Elišky a Borise je plný humorných postřehů ze života.

zaranda
09.01.2020 2 z 5

První kniha s červeným nadpisem, která mi v knihovně padla do oka. Zápletka se sázkou zajímavá, ale všechny ty "sexy" smsky mi tam přišly nadbytečné a nijak nepřispěly ke čtivosti či atraktivitě knihy.

helenkan
26.12.2019 1 z 5

Nemůžu říct, že by mě zrovna bavila. Nejlepší na tom byl vztah mezi Eliškou a Borisem.

Ála1968
01.07.2019 1 z 5

Knihu jsem třikrát odložila,nemohla jsem se začíst,ale nakonec jsem si před ní přečetla Pralinky s chilli,která mě mile překvapila,takže jsem se snažila knihu dočíst.Nejsem žádná puritánka,ale sexy smsky byly i na mě moc.Nakonec jsem to v půlce vzdala.Je zvláštní jak jedna autorka dokáže napsat tak rozdílné knihy.Tohle se tedy vážně nepovedlo

jasmína
06.08.2016 2 z 5

Docela slabší kniha autorky.....

elisa194
29.03.2016 2 z 5

Za mě nejslabší kniha od této autorky. Neměla jsem ani chuť knihu dočíst.

gargamelka
10.03.2016 5 z 5

Nenáročná oddychovka

Magdalena
15.01.2016 ztráta času

Ztráta času. Nedočetla jsem to ani do třetiny, jakýsi chabý pokus asi o Jackie Collins nebo tak něco....