Malum – část první
Amo Jones
Elitní klub králů série
"Láska je divoká, láska je slepá, pro ty dva je možná navždy ukrytá…" Kdysi dávno žila dívka v oprýskaném karavanu a jednoho dne se propadla do světa Elitního klubu králů. Byla vtažena do temného víru lží, nenávisti a falše, ale také peněz, pompéznosti a moci. Jenže spoustu věcí ta dívka netušila, měla je teprve zjistit a odhalit tajemství, jež před ní byla skryta. Ta tajemství strážili mladíci, kteří roztrhají její svět na kusy a rozdrtí ho na prach… Nate Riverside-Malum je král, ovšem i Tillie se do tohoto světa narodila, opomíjená z rozhodnutí své matky. V jejích očích nezáří hvězdy, zuří v nich však oheň a ten je možná všechny spálí. Všechno, co si Tillie myslela, že ví, je smyšlená verze pravdy. A Nate je ten, o němž si holky mezi sebou šeptají a jehož iniciály vyrývají do zad. Její příběh není jako ostatní, protože její příběh je po smrti.... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2019 , BaronetOriginální název:
Malum: Part 1, 2019
Docela dlouho se mi do tohohle pokračování nechtělo, ale nakonec jsem se do něj vrhla a za jednu noc jej zhltla. Příběh je poutavý, ale celkem předvídatelný. Je zajímavé jak se postava Natea mění.. Konec je každopádně napínavý a tak se jdu vrhnout na druhý díl
Tento díl je možná lepší než ty předchozí, ale pořád stojí za velké h*vno... Tillie je sympatičtější hrdinka než Madison, ale to je asi tak všechno..doufám, že tato série nebude mít moc dílů, protože by byla asi první, kterou bych nedočetla...
Nate mě baví. Je divokej, temnej a jak ukazuje závěr knihy tak i vážně zlej? No jsem zvědavá jak z toho autorka vybruslí. Závěr je smutnej. Klidně bych vynechala scény s kokainem atd. autorka nemá zapotřebí tímhle děj kořenit.
Tento díl vypráví příběh Tillie a Natea a opět je temný. Jejich už tak složitý vztah zkomlikuje dění kolem jejich malé dcery a opravdu to není hezké čtení. Navíc se ukazuje, ze Tillie je se způsobem života králů propojená víc než tušila.
Naprosto super čtení. Nevím proč jsem to odkládala. No Tillie si prošla fakt peklem. Co všechno zažila,no mazec. Dokonce jsem i brečela.
Z Amo chytám amok..ji nemusíte chápat,jen ji příjmout..
Miluji ji i její pošahané představy..
I když ty reálné se sem tam můžou objevit..no ty kráso..mazec..nenechá Vás nadechnout..jdu na druhý díl..:-*
Docela sem se bála toho, jak budu knihu vnímat, když je o někom jiném než o Bishopovi a Madison, ale i tady se autorka trefila a já knihu hltala..i když musím říct, že předchozí díly se mi líbily přece jen více
Pokracovanie som zacala citat viac ako rok po prvych troch castiach, takze trochu trvalo, nez som si spomenula o co tu ide. Pribeh Tillie a Nata je ucite zaujimavejsi, ako Madison a Bishopa, no aj tu ten ich vstah bol blaznivy a nestaly. Mam rada vernost a tie ich pomsty a podpichovanie, aby ten druhy ziarlil sa mi nepacili. A ked uz to konecne zacalo klapat, autorka znovu vsetko obratila. A ten koniec? No uvidime co bude dalej, poriadne zamiesala karty. Cita sa to rychle, ale ked sa nad touto seriou zamyslite, je to totalna blbost a to mam fantasy rada, ale je to chytlava blbost, od ktorej sa odtrhnete az na konci knihy. Ale musim pochvalit obalky knih, su krasne.
Tuhle sérii musíte milovat, nebo nenávidět... Nic mezi tím. Solidní cliffhanger na konci. :)
Neni co dodat,opět skvělé napsáno prostě tak jak to má být, a pokud se to někomu nelíbí ať to nečte... Ona jiná nebude
Malum je trošku jiný než předešlé díly, dá se nejspíš číst i samostatně a zaobírá se vážným tématem, které mě absolutně rozsekalo. Už v úvodu sama autorka upozorňuje, že je tato kniha i na ni krutá. Cituji: „ V této knize je scéna, která je nejenže drsná, nýbrž také znepokojivá a reálná. Stává se to a v životě mě to poznamenalo.“ Více v mojí recenzi zde v záložkách - Veru, Knihy na cestách
To jako vážně???? U tohohle dílu jsem jsem myslela, že už se v tom začínám orientovat. Což jsem si až moc fandila. Kdo by kdy tušil, že největší zvrat děje se odehraje na posledních stránkách knihy? U této série jsem si uvědomila, že né vždy vše je tak jak se na první pohled vypadá.
2018 | Stříbrná labuť |
2018 | Polámaná loutka |
2018 | Šepot mrtvých |
2019 | Koruna nenávisti |
2019 | Malum – část první |
Ne, tohle mi nepřišlo vůbec k chuti