Manželky
Táňa Keleová-Vasilková
Iva, Diana, Michaela a Martina sú nerozlučné priateľky zo školských lavíc, ktoré okrem spoločných zážitkov spájajú problémy mnohých súčasných žien okolo tridsiatky: partnerské vzťahy, deti, práca, nenaplnené sny a nádeje, neočakávané životné situácie, s ktorými sa musí každý vyrovnať po svojom. Iva po skončení materskej dovolenky úporne hľadá plnohodnotné uplatnenie v živote, Michaela uprednostnila kariéru pred rodinou a svoj omyl pochopí až po tragickej strate. Diana v mnohodetnej rodine stráca pôdu pod nohami v každodennom stereotype a krásna, stále slobodná Martina sa rozhodne rázne skoncovať so samotou, ale čoskoro zistí, že ani jej nevychádza všetko tak, akosi naplánovala...... celý text

Mě se román moc líbí.Životy čtyř kamarádek pěkně popsaný. Jejich pocity a vzájemná radost při štěstí jedné z nich.

Moje první kniha od autorky a hned si mě získala.Přečetla jsem za jeden den.Radosti a strasti čtyř kamarádek je sondou do životů všech nejenom manželek, ale zejména maminek dětí.Věrné zachycení životních momentu mě rozesmálo,ale i rozplakalo.Pokračování po 15 letech by mě určitě zajímalo :-)

... příběhy ze života, i tato se mi od autorky líbila. Pro mě odbočení z krimi světa, hezké odpočinkové čtení

Ani další z knih od této autorky mě nezklamala - je velmi citová a čtivá s pravdivými postřehy ze života. Jen nerada jsem se loučila se všemi postavami a jejich mnoha příběhy a zážitky, z nichž mnohé z nich jsme poznaly na vlastní kůži.

Čtivá kniha ze současnosti, příběh čtyř kamarádek. V prvních dvou třetinách knihy velmi reálný, člověk se tam místy "vidí", popisuje běžná manželství, vývoj vztahů, které se mění s příchodem dětí. Poslední část knihy mně však už přišla bohužel trochu překombinovaná, proto jednu hvězdičku ubírám. Ale jako celek je tato kniha, podobně jako ostatní od této autorky, velmi pěkné a pohodové čtení.

Pěkná kniha a v příběhu čtyř kamarádek si každá z nás může najít i kousek sebe. Uvěřitelné a pohodové.

Autorka opět nezklamala. Myslím, že utvrdila mnoho žen/ matek v tom, že na tom nejsou ve světě samy tak bídně :-) Čtyři hrdinky, čtyři životy, čtyři změny a posuny. Opět nalézání sebe sama, což je v tomto díle náročnější, neboť vedlejšími hrdiny jsou nejen muži, ale i děti.

Od autorky jsou Manželky moje druhá kniha, tak jako u první (Druhá) mi i u této chvíli trvalo než jsem se začetla, ale pak už jsem knihu nemohla odložit a musela číst...

Krásná,škoda že vyšla až teď :-) a není delší :-)Čtivá,pohodová.Nevtíravě Vás přivede k zamyšlení " jak to chodí ve vaší rodině ",citová.Vím co mám od autorky očekávat :-) a vždy Vás to citově zasáhne :-) Doporučuji :-)

Vždycky se moc těším na každou autorčinu novinku, i když v podstatě dopředu vím, co mě čeká. I Manželky jsou příběhem z běžného života, kniha je plná situací a životních momentů, které se dějí nám i lidem v našem okolí. Je to pohodové, milé čtení a tak i přesto, že autorka píše pokaždé podle obdobného schématu, vnitřní monology hlavních hrdinek se velmi často opakují - ráda si přečtu každou její další knihu.
"Láska bez záruky. Každá je taková. A je jedno, co všechno jsi do ní vložila, co obětovala. Nikdy nemáš jistotu, že potrvá navždy."
Opět oddechové čtení, tentokrát psáno z pohledů více postav, což u autorky nebývá tak úplně zvykem. Líbilo se mi, že je kniha uvěřitelná - prostě příběhy ze života žen, bez nějakých extra příkras. Ani závěr mě nezklamal, beru ho jako připomenutí známého a nesmrtelného - naděje umírá poslední ;o)