Marija s Palinou na konci storočia

Marija s Palinou na konci storočia
https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/383037/bmid_marija-s-palinou-na-konci-storocia-h6x-383037.jpg 4 77 77

Popis knihy zde zatím bohužel není...

Literatura světová Romány
Vydáno: , Slovenský spisovateľ

Marija z polynom u kinci stolittja, 1988

Kabuky
21.06.2022 5 z 5

Zajímavý popis a dokument z moderních evropských dějin ve formě příběhu.

mcabr
20.11.2019 5 z 5

Pěkná kniha, dobře popisuje situaci havárie. Ta se nás bohužel dotýká ještě dnes.

boticelli
25.10.2019 3 z 5

Nedočteno. Zástup postav s podobnými jmény a tak nějak žádný příběh, po dvou třetinách jsem ztratil pozornost.
Ruské kolo ve městě Pripjať bylo ovšem pěkná dominanta románu.

ddkk
22.11.2017 5 z 5

Zažili jsme to byť, díkybohu, přece jen z jisté vzdálenosti...je to silný příběh a stojí za přečtení. Zas tak moc dávná historie to není...

waltraud5114
17.09.2017 5 z 5

Je to neuveriteľne smutná kniha, takým tichým, nenápadným a nepatetickým spôsobom. Volodymyr mi ukázal skutočnú tragédiu Černobyľu, ktorá sa ma dotkla viac, ako všetky dokumenty, reportáže a fotografie.

elin.m
24.10.2016 5 z 5

Silný příběh a krásné zpracování celé knihy. Musela jsem si ji koupit, abych si ji v červnu cestou z exkurze v černobylské oblasti mohla přečíst znovu ;). Doporučuji...

datlov
02.07.2016

Zastarale a spatne udrzovane zařízení?! No to snad ne. Už jen kvůli teto větě si raději koupim knihu o Cernobylu od někoho, kdo o tom ví víc!

vana.zkraslic
01.10.2011 4 z 5

Zajímavý pohled na celou událost z pohledu obyčejných lidí. Ve výsledku je to ale stejně tragedie, ať už se na ni koukáte z jakéhokoliv pohledu.