Martinka na školním výletě
Gilbert Delahaye
![Martinka na školním výletě Martinka na školním výletě](https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/4347/bmid_martinka-na-skolnim-vylete-654a62aec66b3.jpg?v=1699373742)
Martinka se vydává se svou třídou na výlet a užijí si spoustu zábavy.
Dobrodružné Pro děti a mládež
Vydáno: 2000 , Svojtka & CoOriginální název:
Martine en classe de découverte, 1998
![bea.mari bea.mari](https://www.databazeknih.cz/img/users/29_/298903/m_bea-mari.jpg?v=1728680885)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Bylo to hodně vtipné, protože jeden kluk Pepík spadl do rybníka a topil se a jeden pán ho zachránil a Pepík byl celý od kapradí. Bylo to prostě hezké.
![Osice Osice](https://www.databazeknih.cz/img/users/28_/280091/m_osice-LvN.jpg?v=1568377559)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Martinka prožije tentokrát dobrodružství na školním výletě. Navštíví ptačí rezervaci. … A my měli možnost spolu s ní poznat některé zajímavé opeřence, např. jeřáb korunkatý, ibis červený, kukačka kohoutí, kolpíci, zoborožci, ale nejvíc mě zaujali člunozobci, kteří prý loví i malé krokodýly. Měli by je mít v pražské ZOO, tak už se těšíme, až tyhle ptačí macky uvidíme na vlastní oči.:-)
školní výletyAutorovy další knížky
2005 | ![]() |
2002 | ![]() |
2002 | ![]() |
1999 | ![]() |
1998 | ![]() |
Tentokrát jela Martinka na školní výlet do ptačí rezervace. Doma máme také malou zoo. Desetiletá Emička přivede třídu k nám na dvorek, aby se mohli podívat na papoušky, králíky, slepice, malé holoubátka, ale hlavně na koťátka.