Maso
kolektiv autorů
Koupili jste hezký kousek masa? Přemýšlíte nad rychlou večeří anebo slavnostním nedělním obědem? Vyberte si některý z našich 120 receptů. Uvařili a vyzkoušeli jsme je pro vás v redakční kuchyni časopisu Apetit. Nabízíme vám dušená, pečená i grilovaná masa v tradičních i světových úpravách. S našimi recepy se stane vaření potěšením.... celý text
Přidat komentář
Jako všechny kuchařky z Edice Apetit je i tahle velmi pěkně udělaná, nápady (nejen těmi tradičními) nešetří a pokud je člověk "masožravec", tak si ji opravdu užije. Nachly mě hlavně recepty z jehněčího a králíčího masa, neb jehňata chováme a k domácím králíkům se taktéž pravidelně dostaneme.
Nejoblíbenější z edice, výborné recepty na klasiku, kromě masa i na knedlíky a omáčky.