Matky na palici
A. K. Veliká (p)
Novela plná cynismu, humoru a témat pro každou všední i nevšední matku. Humoristický příběh tří zcela rozdílných matek, donucených školkou ke spolupráci, vyústí nejen do řady konfliktů, ale i do zcela překvapivého finále! Co se stane, když osud svede dohromady tři rozdílné matky? Femininstka, pečlivka a blogerka si budou muset poradit, jak spolu vycházet, aby napravily to, co ve školce způsobily za chaos! Povede se jim to? Jde v celé situaci o něco víc nebo jsou tyhle matky jen na palici?... celý text
Bylo to hodně rozporuplné čtení, spíš než humorné. Největší čůza z trojice mi chvíli byla sympatická, než jsem pochopila, že si jen pro sebe uzurpovala většinu prostoru. A najednou překotný happy end. Navíc mi přišlo, jestli chvilkami s psaním nepomáhal chlap (Viz „promiň, jsem podrážděná, dostala jsem to“ – to spíš ten manžel, ne? A nenávist k mužským sama o sobě ze slečny feministku neudělá). Hvězdička navíc za Romaninu výbornou verzi Jeníčka a Mařenky.
To byla oddechovka k odpolednímu kafi. Od srdce jsem se zasmála, úplně to vidím natočené jako bakalářský příběh.
Příběh byl super. Sedí to na hodně lidí, perfektně vykreslené postavy. Bavilo mě to, jen škoda, że nebyla delší.
Kniha se dobře četla a moc se mi líbila. Bylo by super kdyby to někdo zfilmoval. Třeba jako studentský film. Doporučuji.
Kniha se mi moc líbila, zatím ještě děti nemám, tak mě zajímalo jake to je být matkou na palici a řešit všechny ty starosti kolem děti. V knize jsou tři hlavní postavy s úplně jiným životním příběhem. Vžila jsem se do toho příběhu a moc za to děkuju autorce.
Oddychová kniha, člověk se zasměje doporučuji vzít třeba na dovolenou.
Konec byl překvapivý a knihu doporučuji.
"Kniha", kterou by za odpoledne sepsala půlka matek, které chodí s dětmi do školky nebo školy. Nuda, nuda, nuda. Nechápu, že něco takového stálo za vydání.
Skvela knizka. Zabavne cteni nejen pro maminky, z nichz mnoha se v nektere z hlavnich hrdinek nejspis najde ;) Zhltla jsem ji na koupalisti. Doporucuji jako oddychovou cetbu.
Kniha se velmi dobře četla. Přečteno na jeden zátah. Až mi přišlo líto, že je tak krátká.
Umím si představit číst rozsáhlejší verzi této knihy po několik večerů.
Tenoučká knížečka, která se četla vesměs úplně sama. Jako oddychové čtení skvělé a můžu vřele doporučit. Tři matky,tři různé životní styly čerpané z reálného života. Jediné co mi vadilo, bylo, že se autorka mohla snažit více věnovat postavám a více se rozepsat. Ale i tak, knížka za mě super ????
Tenoulinká jednohubka,kterou jsem slupla během jedné hodiny. Na knihu jsem se těšila a měla jsem obrovskou radost, že jsem ji vyhrála i s podpisem autorky.
Text je psaný jednoduše a svižně se čte. Je i docela velké písmo, které mi k večernímu čtení v posteli vyhovovalo.
Moc mě bavilo, že jsou v knize opravdu reálné druhy matek, které opravdu nemají nic společného. Taky pohádky od Romany jsem si zamilovala a svým způsobem má Romča pravdu.
Mrzelo mě, že si autorka moc nepohrála s postavami. Líbilo by se mi kdyby je více vykreslila a propracovala a celkově příběh natáhnout. S tak vtipným a dobrým příběhem mě štvalo, že je kniha tak tenká.
V knihovně mě leží od téže autorky Striptérky Velkého jablka, kterou jsem také vyhrála a díky této knize mě na ni autorka příjemně naladila a brzy se do ní pustím.
2019 | Striptérky Velkého jablka |
2020 | Matky na palici |
2021 | Snílci Velkého jablka |
Tři matky, na první pohled se zdá, že nemají nic společného. Tedy až na děti, chodící do stejné školky.
Tenký sešitek, který máte raz dva přečtený.