Maximum Bob
Elmore Leonard
![Maximum Bob Maximum Bob](https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/133159/maximum-bob-133159.jpg?v=1345986669)
Román z amerického podsvetia...
![adelinka adelinka](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
kniha sa dala čítať, ničo mi tam vadilo, neviem, či sem tam zle upravená priama reč a to ma dosť mýlilo, ale príbeh sám o sebe bol dobrý. Trochu mi vadili situácie inak vyvrcholené ako som ja chcela, ale to k tomu patrí. Ak by som chcela, aby všetko dobre dopadlo, mala by som čítať len rozprávky, nie?
![Skip Skip](https://www.databazeknih.cz/img/users/21_/21072/21072.jpg?v=1381127957)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Leonard píše hodně svižně, moc se s tím nemaže a dialogy pěkně frčí. Je to skoro jako s filmem Drsný Harry - to je padouch, tohle klaďas a žádný cavyky s tím, jděte mi někam s nějakou propracovanou psychologií postav. A ono to perfektně funguje. Maximum Bob není tak dobrý jako Chyťte ho!, ale i tak je to velmi dobrá kniha.
1992 | ![]() |
1999 | ![]() |
1996 | ![]() |
1994 | ![]() |
1994 | ![]() |
Knihu jsem si půjčila v čekárně u lékaře a byla jsem mile překvapena, jak dobře je kniha napsaná. I když jsem čekala trochu jiný konec.