Ztracený syn
Heather Grothaus
![Ztracený syn Ztracený syn](https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/122730/ztraceny-syn-122730.jpg?v=1336292047)
Medieval Warriors Trilogy série
< 3. díl
Evelyn Godewinová opouští rodnou Anglii a hledá nový začátek. Rozhodně si nepředstavovala, že bude takhle těžký. Zůstává uprostřed zimy sama bez pomoci v hlubokém lese na skotské Vysočině, vydaná na pospas vlkům. Odhodlaná poprat se s osudem se Evelyn skryje v opuštěné chatě v lesích. Když však do chaty vpadne Conall MacKerrick, náčelník klanu, a obviní ji z nedovoleného vniknutí na cizí majetek, Evelyn mu zalže o svém původu, aby si zachránila život. Jen zpola tuší, že právě to je lež, kterou jí pohledný horal nebude moci nikdy odpustit...... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2012 , Levné knihyOriginální název:
The Highlander, 2008
![Aileena Aileena](https://www.databazeknih.cz/img/users/15_/153678/m_aileena-652f7e268b024.jpg?v=1697611303)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Nenadchne, ani neurazí. Možná je to tím, že jsem nečetla předchozí díly a možná jsem čím dál víc netrpělivější čtenář vyžadující svižnější děj. Snad jsem po knížce nesáhla ve vhodnou dobu a s největší pravděpodobností kombinace všeho zmíněného...
![havrmoni havrmoni](https://www.databazeknih.cz/img/users/63_/63561/m_havrmoni-G7g.jpg?v=1692006991)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
(SPOILER) Bohužel ani zdaleka není tak hezký jako předchozí dva díly. Tady byla čtivější a zajímavější snad až poslední třetina. Evelyn mi byla nesympatická už v předchozí knize a tady to bylo jako když čtu o desetileté holce. Vůbec se to celé nepodobalo prvnímu a druhému dílu, jakoby autorka ztratila šmrnc. Celé se to odehrává v podstatě jen o dvou lidech a jedné chatě. Úplně nejhezčí byl epilog o Minervě a Ronanovi.
![Kamila1991 Kamila1991](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Nádherný příběh! Musím říct, že tuhle knížku řadím mezi nejkrásnější romány, co jsem četla. To, jak Eve přežívala v drsných podmínkách v opuštěné chatě se svými mazlíčky , její láska ke Conallovi, rodová kletba a příběh Minervy a Ronana.. Nádhera.. A přátelství mezi Eve a vlčicí Alinor.. Ukápla i slzička!
![kackajh kackajh](https://www.databazeknih.cz/img/users/17_/171965/m_171965-33a.jpg?v=1488362322)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Fakt krásná trilogie, sice mě trochu mrzelo, že tato kniha už nebyla tak propojena s předchozími díly, ale konec mě naprosto odrovnal. Jednim slovem nádhera!
![Luccy78 Luccy78](https://www.databazeknih.cz/img/users/67_/67322/m_67322-8Nf.jpg?v=1459854944)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Poslední díl báječné trilogie. Tento díl je trošku tajemný, lehce okořeněný nadpřirozenými silami, romantikou a silnou lásku, která dokáže překonat dávno vyřčenou kletbu.
![mac.martina mac.martina](https://www.databazeknih.cz/img/users/26_/26890/26890.jpg?v=1381127968)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
pěkný příhěh s trochou kouzel o tom že láska dokáže překonat všechno i lži a tajemství která byla pronesena
Bože,ta Evelyn mě tak štvala,její zarputilost a tvrdohlavost mě dohnala k těm třem hvězdičkam, nejradši bych ji :-((