Nové pohádky skřítka Medovníčka
Jan Lebeda
Medovníček série
Další příběhy oblíbeného skřítka Medovníčka, který žije v chaloupce pod mohutným dubem na pasece v lese. Kamarádí se se všemi zvířátky, stará se o včeličky, které mu za to dávají sladký med, zažívá spoustu příhod třeba s nezbedným strakapoudem, s myškou Eliškou, jíž dokonce vystrojí svatbu, nebo se čmelákem Bzundíkem. Zažije i velké dobrodružství, když se na podzim vypraví s kukačkami k moři a potom se rozhodne vrátit se sám domů.... celý text
Miluju medovníčka už od dětství. Vždycky mi ho četla maminka ale teď si ho čtu už sama ( jak frustrovací že když se děti naučí číst a psát rodiče přestanou vyprávět a i číst pohádky).
Moc hezké pohádky s krásnými ilustracemi. Ideální pro vecerni čtení do postylky. Akorát musím souhlasit s kacatko86 - při čtení knihy pro malé děti jsem nečekala takové “propaleni pravdy” o certech a Mikuláši. Jeste ze můj tříletý syn zatím vnímá co ctu jen napul. :)
Pěkné příběhy, akorát mě trochu zarazilo povídání o Mikulášovi a čertech a o Vánocích. Musela jsem pozměnit, protože to doma říkáme dětem jinak.
2010 | Pohádky skřítka Medovníčka |
2011 | Nové pohádky skřítka Medovníčka |
2013 | S Medovníčkem do pohádky |
2012 | Pohádky skřítků Medovníčka a Barvínka |
2013 | Medovníčkova dobrodružství |
Jedna z nejoblíbenějších pohádek všech dětí ve školce. :-)