Melodie bolesti
Jana Varga
Melodie bolesti vypráví hluboký a dojemný příběh dvou mladých duší, které se setkávají v jejich nejtemnějších chvílích a nacházejí společný jazyk v kouzlu hudby. Adam, plachý génius s tajemstvími ukrytými v jemných tónech klavíru, a Terka, dívka, jejíž tiché utrpení se odráží v bolestném pohledu, objeví vzájemnou útěchu a porozumění. Co začíná jako nenápadné přátelství, se rychle proměňuje v hluboké a neochvějné pouto plné vzájemné podpory a citů. Společně se snaží najít sílu překonat hrůznou minulost, která je oba tíží, a vykročit směrem ke světlejší a nadějnější budoucnosti. Vstupte do světa Melodií bolesti, kde každá nota vyjadřuje nevyřčené emoce a objevte, jak může hudba léčit nejhlubší rány srdce. Připravte se na poutavou cestu plnou vášně, naděje a síly lidského ducha, která má za úlohu zaujmout a zanechat v čtenáři nezapomenutelný dojem. Přeloženo ze slovenštiny.... celý text
Melodie bolesti | Jana Varga
Wow. Toto bolo emotívne. Fak moc emotívne! So slzami v očiach som čítala. Hrča v hrdle. Počas čítania tejto knižky Melódie bolesti majte po ruke kopu servítkov.
To čo musela Terka prežívať by som nepriala nikomu ani najhoršiemu nepriateľovi.
Adam! Toho som si zamilovala. Tak dobrý chlapec s obrovským srdcom. To čo pre seba robili bolo prekrásne. To ako sa to seba zamilovali. Láska ako krehký cit. Úprimná láska. Spriaznenosť duši. Osudová láska.
Ak milujete heavy contemporary, tak toto si nesmiete nechať ujsť. Je to ozaj ťažké čítanie. Páčilo sa mi ako bolo zakomponovaná hudba. Hudobné prostredie bolo perfektné.
Koniec!!! Toto mi autorka nesmela spraviť! Ako mám žiť?! Toto sa nerobí. Nutné potrebujem pokračovanie.
Autorka sa nebála vážnych tém. Psychické zdravie je krehké a ľahko sa dá zlomiť.
Táto knižka určite nie je pre každého. Určite nie pre citlivé povahy, pretože čo tam jedna postava robila bolo ozaj choré, zle. S hrčou v krku a slzy v očiach som to čítala.
Melódie bolesti je nádherné emotívny príbeh o spriaznených dušiach, ktorých spája krehký cit ako láska. Páčilo sa mi, že na konci je vysvetlené jednotlivé pesničky. Ako to zapadalo do seba.
Viac recenzii @friendsfromthebooks