Menu pro vysoké podpatky
Jennifer Joyce
![Menu pro vysoké podpatky Menu pro vysoké podpatky](https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/161905/menu-pro-vysoke-podpatky-161905.jpg?v=1367913470)
Uvařit rychle, dobře a zdravě, to je dnešní mantra moderních kuchařek, aktivních žen. V knize najdete kolekci pestrých a lákavých sezonních nízkotučných pokrmů pro celou rodinu od předkrmů po dezerty: lehké zálivky a pikantní koření nahrazují máslové omáčky a před smažením má přednost pečení. Sofistikovaný průvodce domácím vařením pro zaměstnané ženy v neustálém pohybu, které chtějí i během týdne rodině a přátelům připravit expres zdravá a chutná jídla.... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2013 , Ikar (CZ)Originální název:
Skinny Meals in Heels, 2011
![latanya34 latanya34](https://www.databazeknih.cz/img/users/37_/373995/m_latanya34-EQK.png?v=1637096376)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Vyzkoušela jsem první dva recepty, hlavní chod a dezert. Mohu doporučit, protože je to vše jednoduché, rychlé a hlavně to chutná výborně. Jednak je kniha doplněná o super obrázky.
![buci875 buci875](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Úžasné recepty, pár receptů jsem dokonce zařadila do nejoblíbenějších. Vážně chutné. Navíc má kniha nádherné ilustrace.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Hurá! Konečně kuchařka s vynikajícími lehounkými recepty, které jsou ale velmi lákavé. Našla jsem tam recepty, které jsem ještě nikde jinde neviděla a ot není tak úplně samozřejmostí. Při takové nabídce kuchařek je těžké najít nějakou originální...
Knihu jsem si vypůjčila z knihovny ani ne kvůli receptům, ale kvůli nádherné ilustraci Megan Hess. Skvělá práce a ještě lepší recepty.