Miláčkové
Jacqueline Wilson
SUNSET, dcera stárnoucí rockové hvězdy Dannyho Kilmana, nosí značkové oblečení, chodí po červeném koberci a objevuje se na fotografiích v časopisu Hi! Ale tichá a přemýšlivá dívka životní styl celebrit nenávidí. Touží po soukromí, klidu a šťastné rodině místo válčících rodičů, blýskajících fotoaparátů a paparazziů číhajících před domem. DESTINY, pojmenovaná po jedné dávno zapomenuté písni Dannyho Kilmana, bydlí s matkou na okraji zchátralého sídliště, kde řádí nebezpečné chlapecké gangy. Peníze jim vystačí opravdu jen na to nejnutnější a Destiny bývá často doma sama, když je máma v práci. Světlým bodem jejich života se stane školní talentová soutěž, kde má Destiny zazpívat. Když se však tyto dvě dívky za velmi nepravděpodobných okolností setkají, vznikne něco mimořádného: přátelství, které jim oběma pomůže změnit život.... celý text
Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: 2011 , BB artOriginální název:
Little Darlings, 2010
Moje nejoblíbenější knížka od mé nejoblíbenější autorky Jacqueline Wilsonové. Dokonalý příběh, šťastný konec. DOPORUČUJI!
Čekala jsem něco trochu jiného, ale i přesto Jacqueline nezklamala. Opět velmi milý příběh s trochou smutku, který umí pohladit po duši.
Smutné vtipné,miluji J.W.,jen ona to dokáže takto mistrovsky zakomponovat.
Vždy se vcítím do role hl.hrdinky. :)
Tuto knihu mám velmi ráda,má krásný konec
Toto je podle mě nej kniha od Jacqueline! Byla to moje asi čtvrtá kniha od ní a hned jsem si ji zamilovala. Vždy se mi líbily příběhy, kde je bohatá a chudá rodina. Taky se mi v této knize líbí, že jednu kapitolu píše Sunset a Destiny.
tato kniha mě moc nebaví, pořád se tam někdo hádá a destiny a sunset nejsou nikdy šťastnénikdy bych nevěřila, že jackie vydá takovouhle knížku. klidně mě zazděte ale je to můj názor.
Co na to říct. To byla úplně úžasná knížka od Wilsonové! Dlouho jsem nic tak úžasného nečetla.Sice mě trochu zaskočilo, že to skončilo v půlce. Doufala jsem, že tam bude jak točí ty Miláčky a jak se nakonec sžijí se Suzy. Jestli nakonec maminka od Destiny přestane úplně pracovat a jestli se vrátí bydlet zpátky anebo zůstane u Dannyho. Ale řekla bych, že jsem náročná čtenářka a tyto otázky si můžu klást tak akorát sobě. Ale i tak dávám 5 hvězdiček.
Krásná kniha pro teen slečny. Četla jsem ji paralelně s dcerou. S klidným svědomím ji ale můžu doporučit i jiným věkovým kategoriím. Není to totiž žádná lehká jednohubková záležitost, při čtení mě docela často mrazilo. Moje nejoblíbenější a zároveň dle mě nejsmutnější postava: Sunset. 100 x zodpovědnější než její rozjívení rodiče. Matka ji nikdy neocení jen proto, že není roztomilá. Když píšu nikdy, myslím opravdu nikdy. Tahle kniha je totiž zajímavá realistickým vyzněním a absencí skutečného happy endu nejen pro Sunset, ale vlastně pro všechny postavy. Překládaný kašírovaný happy end (po předchozí anti-bulvárové masáži, kterou autorka čtenářkám uděluje) snad nikoho doopravdy neohromí...
J.K mě nikdy nezklame už jsem od ní četla spoustu knížek ale tahle je jedna z nejlepších.Doporučuji přečíst.
přátelství rodiče pro dívky sestry dívky kamarádky
2010 | Vzdušné zámky |
2005 | Holka z popelnice |
2005 | Nejlepší kamarádky |
2004 | Půlnoc |
2002 | První láska |
Kniha která stojí za přečtení....