Miláčkové z metra - Kate Spencer | Databáze knih

Miláčkové z metra

Miláčkové z metra
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/516517/bmid_milackove-z-metra-nLm-516517.jpeg 4 271 271

Franny Doyleová má příšerný den. Zrovna dostala výpověď v práci, a aby toho nebylo málo, zasekla se ve dveřích metra a roztrhla si své oblíbené šaty. Takže teď kdekdo ví, jaké nosí spodní prádlo. Velmi pohledný neznámý muž jí však galantně nabídne své sako. Že by se den začal ubírat lepším směrem? Bohužel… to nehrozí. Někdo zveřejnil fotky z jejich náhodného setkání na internetu! Franny a její zachránce Hayes Montgomery III. se tak zničehonic stali senzací sociálních sítí. Tihle dva se k sobě vůbec nehodí a pravděpodobnost, že se v tomhle velkoměstě opět potkají, je mizivá. Co když si ale láska najde vlastní cestu a v mžiku obrátí Franny život naruby?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Ikar (CZ)

In a New York Minute, 2022

Ketfl
07.06.2023 4 z 5

Pokud toužíte po milé, odpočinkové, humorné, slow-burn romantické četbě, tak by tato kniha mohla být tou pravou pro vás. Hlavní hrdinka Franny je jako barevný motýlek, všude poletuje, hýří barvami a vtipem. Hayes je její pravý opak. Seriózní muž, který tráví čas hodně o samotě, v tichu, je předvídatelný a miluje obleky. Tihle dva prostě nemají vůbec nic společného. A přesto jejich první setkání musí snad každému vykouzlit úsměv na tváři.
I když si oba myslí, že už se nikdy nesetkají, nakonec osud rozhodne jinak. A já musím říct, že interakce mezi Franny a Hayesem mě moc bavily. Jiskra mezi nimi byla skvělá, i když rozvoj jejich vztahu byl pomalý. Od Hayese rozhodně neočekávejte nějakého dominantního alfa samce. Je to prostě rozkošný, sexy chlap, který má někdy problém se vyjádřit.
Celý příběh se odehrává v New Yorku, nabízí zajímavé téma, nádherná přátelství a velkou lásku. Wow efekt se možná nedostaví, ale já musím říct, že jsem si tuto knihu opravdu užila.

Zomy
28.05.2023 5 z 5

Úžasná růžová knížka se vším všudy, včetně jejího provedení. Milá, odlehčená slowburn romantická komedie, která má všechno - sympatické postavy, letní atmosféru, kamarády do nepohody, New York a lásku jako trám.
Jen škoda hrubek a překlepů, knížka si zaslouží plnou pozornost.

LenkaPet
23.05.2023 4 z 5

Líbila se mi. Některé děje mi přišli zbytečné, ale chápu, že se v knize prostě musí dít i něco jiného. Příběh roztomilý, měla jsem ráda Frenn i Hayse. Nejúžasnější mi přišlo to jejich první setkání, to jsem se usmívala jako sluníčko. Všichni víme jak to dopadne a proto takové knihy čteme. To oťukávání a nejistoty, i o sobě samých. Někdy by člověk chtěl něco takového prožít a určité části jsme jistě v životě i prožili, ale takhle v celku asi málokdo z nás. Hezký příběh na rozněžnění a snění.

evineckY
16.05.2023 5 z 5

Víte, co to je - den blbec... A tím to začalo.
Muži, noste sako - nikdy nevíte, kdy ho budete potřebovat :-)
Ten konec byl strašné americké klišé, ale ruku na srdce, která by něco takového nechtěla zažít :-)

Ve filmu Pod vlivem úplňku, odmlčel jsem se, protože jsem byl z téhle pasáže svého proslovu nervózní, o kterém mi jedna velmi chytrá osoba jednou řekla, že je to ta největší newyorská love story všech dob
Znovu jsem zapátral očima v davu, jestli neuvidím Franny,
ale nikde jsem ji nenašel.
říká postava, kterou hraje Nicolas Cage: Láska nedělá věci hezké  není žádný med. Zlomí ti srdce. Ve všem dělá zmatek. Nejsme tady, abychom byli dokonalí. Dokonalé jsou sněhové vločky. Dokonalé jsou hvězdy. My ne.''

Autorovy knížky

2023  71%Miláčkové z metra