Milostná strategie

Milostná strategie
https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/227001/bmid_milostna-strategie-05D-227001.jpg 4 171 171

Čerstvá absolventka vysoké školy Soňa se snaží vymanit z důsledků ne příliš šťastného dětství, problematického vztahu s matkou a soužití s otcem-alkoholikem. Zároveň si bolestně, ale cílevědomě buduje nové zázemí ve vztahu s Petrem. Dosáhne Soňa Milostnou strategií vytoužené harmonie?... celý text

Zdeňula
18.01.2016 3 z 5

Čekala jsem od knihy trochu více...ale na dovolenou doporučuji.

Klára90
04.01.2016 4 z 5

Až možná trochu děsivý příběh o ženě, která citově strádala v dětství a to se na ni podepsalo i v dospělosti, kdy se upne na svého manžela a o jeho lásku se nechce s nikým dělit. Knížka se mi líbila, jako většina knih od Monyové přečteno rychle

cukrovka
30.10.2015 4 z 5

Příběh o tom, jak nás dokáže ovlivnit chování rodičů. Je to o ženě, která v dětství citově strádala. Svůj nedostatek lásky si pak kompenzuje majetnictvím svého manžela. O jeho lásku se nechce dělit ani s případným dítětem. Je to tak trochu naopak než v běžném životě, kde většinou muž považuje dítě za vetřelce ve vztahu.

lenka4091
15.09.2015 2 z 5

Docela slabý příběh, knihu jsem přečetla za jeden večer...Celkem o ničem.

studentice
13.09.2015 3 z 5

Knížka se mi líbila, i když nepatří mezi ty veselé. Nicméně jednání hlavní hrdinky jsem často nechápala.

Mikik
18.02.2015 3 z 5

No tak nějak mě to neoslovilo, těžko říct proč. Přitom tohle téma dokážu velmi dobře pochopit. Když žena má strach a takhle nepěkné zkušenosti, je schopná téměř čehokoliv.

Dixinka
18.01.2015 4 z 5

Lehké čtení na zimní odpoledne.

Bella09
18.05.2014 5 z 5

Nádherná kniha. Úžasně popsané pocity hlavní postavy Soni, jako bych je sama prožívala. Při čtení této knihy si člověk uvědomí, že ne každá žena touží po dítěti tak jak si většina společnosti představuje.A také co je ochotna udělat žena, aby si udržela svého muže jen pro sebe.

mariva
26.08.2013 4 z 5

Knížku jsem už četla dřív, ale to mi ještě jméno autorky nic neříkalo. Teď se mi dostala do rukou znovu a protože už jsem toho od Monyové četla hodně, znovu jsem si ji přečetla. Bylo to něco úplně jiného, než na co jsem zvyklá z jejích pozdějších knih. Je vidět, že jde o tvorbu z jejích počátků, kdy asi ještě věřila v dokonalé muže. Bohužel, život ji ukázal jinou realitu a to se v jejích dalších knihách projevilo.

VladkaBU
25.07.2013 5 z 5

Moje první kniha, kterou jsem od S.Monyové četla. Zajímavý příběh, který odstartoval čtení těch jejích dalších

giggle
01.02.2013 4 z 5

Nečekaně zajímavá kniha. Takový protiklad knihy Deník citového vyděrače aneb Co všechno je schopna žena udělat pro lásku milovaného muže a jak skvělý může muž být... Mně se líbilo a zajímalo mě jak to bude pokračovat.

kika 13
24.01.2013 3 z 5

Zajímavý příběh k přemýšlení o tom jak jsou někdy představy a skutečnost v životě jiné.

bararich8
03.04.2011 3 z 5

Roznese tě na kopytech bylo mnohem lepší čtení. Ale dalo se to.

Simona Monyová (p)
česká, 1967 - 2011
2011  76%Srdceboly
2003  82%Tchyně a uzený...
2006  76%Sebemilenec
2005  81%Krotitelka snů