Svádění a láskominky
Tara Sivec
Milovníci čokolády série
1. díl
Románek máčený v čokoládě. Svobodné mamince Claire je něco přes dvacet, a aby si vydělala na rozjetí vlastního podniku a svému hubatému, přesto neuvěřitelně rozkošnému (když spí) dítěti zařídila lepší život, pomáhá své nejlepší kamarádce prodávat erotické pomůcky. Když se v baru v jejím rodném městě objeví Carter, s nímž kdysi strávila noc, která navždycky změnila její život, a nepamatuje si z ní nic než jedinečnou čokoládovou vůni, Claire se postará o to, aby na ni tentokrát nezapomněl. Carterův šok z toho, že má čtyřletého syna, je sice velký, stejně jako Claiřin strach, že Carter kvůli jejím striím a téměř nulovým postelovým zkušenostem vezme nohy na ramena, přesto se oba pokusí udělat vše proto, aby dosáhli šťastného konce. Varování: obsahuje barvité líčení postelových radovánek, spoustu expresivních slov a tolik sarkasmu, že by porazil i koně.... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2017 , Mladá frontaOriginální název:
Seduction and Snacks, 2012
Zo začiatku som si hovorila, že to bude parádna nálož - romantika, čokoláda, humor - no čo si len môžem priať?! Moje srdiečko plesalo!!! Ibaže poslednú tretinu knihy som už iba odpočítavala strany a opäť sa mi potvrdilo, že aj pri knihách platí "veľa všetkého škodí". Aby som nebola nespravodlivá, väčšinu knihy som sa naozaj zabávala, ale už sa ku knihe určite nevrátim.
V prvni polovině knihy jsem se docela nasmála průpovidkám Gavina. Pak uz to bylo takové průměrné. Snad na každé druhé straně se objevuje slovo číča ~ vagína a už to i ruší od čtení ...
Jinak je to taková pohádková romanťárna
Hľadala som niečo vtipné, pozitívne, s dobrým koncom, a našla túto knižku. Obálka pôsobí trochu lacno, ale skrýva v sebe milý príbeh.
Claire a Carter spolu strávia jednu noc, následkom ktorej sa Claire zmení život o 180 stupňov. Po rokoch sa náhodne opäť stretnú a Carter zažije najväčšie prekvapenie svojho života...
Knižka je prešpikovaná sarkastickým humorom a vtipnými situáciami, i keď niektoré pôsobili detinsky.
Celkovo hodnotím knižku kladne, mala som ju prečítanú raz-dva a super som si zresetovala mozog:).
Velmi zábavné a čtivé, ke konci mi už nějak Gevinova mluva začala vadit a humor se ždímal až na krev. Celkově ale zábavný příběh, autorka trochu nevybalancovala humor s trapností - někdy je méně více. Škoda, že další díly se už nevydaly.
Tak presne toto som potrebovala! Tak skvelý preklad som ešte asi nezažila,bolo to romantické a úžasne vtipné,že som sa nahlas chechtala. Paráda.
Jsem nadšená, knížka byla výborná. Snad každou druhou stránku jsem se fakt zasmála. A že mně v knížkách jen tak něco nerozesměje. Mockrát jsem se smála nahlas. Ano, klasická romantika bez dějových zvratů, ale bylo to výborně napsané. Za mě TOP kniha a příjemná oddechovka.
Malý spratek mě občas štval s tou hubatou pusou, ale celá kniha celkově mě bavila a hodně jsem se i nasmála. Kniha velice vtipná a dráždivá ;)
Za ten sarkasmus a ironií v příběhu dávám plnej počet...tak skvěle jsem se dlouho nepobavila :o)
Mmch, proč se u nás nevydal druhý díl? Vážně nechápu.
Nečekejte žádné zvraty,je to naprosto dokonalá,čtivá oddechovka s krásným příběhem.
Dvakrát jsem se u čtení rozesmála tak až jsem slzela a neviděla na písmenka :-)
Já rozhodně doporučuji pro zvednutí nálady
Oddechovka, u které jsem sice čekala, jak to dopadne (sladký konec), rozhodně jsem nečekala, že to v některých částech bude konkurovat Fifty shades. Jo a přišel někdo na to, proč je to série, když je to jen jedna kniha??
Dočetla jsem , ale přiznávám, můj šálek kávy to nebyl. Ač mi obvykle nevadí v knihách vulgarismy, tady už to mnohdy bylo přes čáru. Měla jsem pocit, že postavy už ani jinak mluvit neumí. Možná , kdyby mi bylo o dvacet let míň, hodnotila bych jinak.
užasna kniha,bavila jsem se a smala snad na každe straně...to jsem potřebovala,škoda že nejsou přeložene ještě další dily...
Knihu jsem si vzala jako oddechovou a to jsem také v rámci možností dostala. Dala bych tři a půl *, ale tak jo zasmála jsem se tak ****
Ne,že bych se nakonec nepobavila a nezasmála,ale musela jsem přestat řešit slovník a chování postav.A HLAVNĚ přenýst se přes neexistující ideál chlapa.Takže pokud tu knížku berete jako pohádku pro dospělý,máte šanci se trochu pobavit.
U této knihy jsem se tak rozesmála až za mnou přišla máma zeptat se jestli jsem v pořádku :D opravdu úžasná knížka ten malý klučina byl boží :)
Když pominu,že někdy bylo těch vulgarit moc, celkově byl příběh super.Dlouho jsem se takhle nezasmála.Na konec, když přišla televize, jsem opravdu brečela smíchy.Jako oddychovka krásný.