Najdlhší deň

Najdlhší deň
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/400607/mid_najdlhsi-den-wSo-400607.jpg 3 26 26

Mississipi série

< 2. díl

Will, Karen a Abby Jenningsovci sú obrazom ideálnej rodiny, navyše majú krásny dom a sú veľmi bohatí. Ich šťastie však naruší banda únoscov detí, ktorá už uskutočnila päť úspešných akcií, keď únoscovia dostali peniaze a na verejnosť nič nepreniklo. Každá operácia gangu je presne rozvrhnutá do dvadsiatich štyroch hodín. Šéf bandy Joe si vybral Jenningsovcov, pretože sa nazdáva, že Will je ako lekár zodpovedný za smrť jeho matky. Tentoraz však vstúpia do hry nepredvídané okolnosti.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

24 hours, 2000


více info...

Přidat komentář

pifffka
16.02.2020

Příliš dlouhých 24 hodin, pro mě zbytečně dlouhých.

DickBach
03.09.2019 5 z 5

Promyšlené, propracované a vystavěné do nejmenšího detailu. Perfektní příběh, skvěle uchopený a dovedený do dokonalosti.


guru
10.08.2014 3 z 5

Premyslené a kvalitné, ale oproti skorším knihám autora príliš akčné.
Mierne sklamanie, že sa neopakovali postavy z prvého diela série.

nightlybird
24.05.2011 3 z 5

Podle knihy byl natočen film - na mne působila kniha spíš opačně, jako by byla napsána podle filmu. Řada momentů totiž může ve filmu vyznít daleko dramatičtěji než v knižním popisu. Má sice dostatečný spád, ten je ostatně dán tématem - v únosu, který musí proběhnout podle scénáře únosců během 24 hodin, to vlastně ani nejde nějak natahovat, napětí je docíleno objektem únosu - nemocnou holčičkou a řemeslné zpracování prozrazuje již zkušeného autora thrillerů - jeho knihy se pravidelně objevují v první desítce žebříčku bestsellerů NY Times. Na chvíli se knihou zabavíte, žádný zázrak to ale není - standardní průměr žánru.