Příkaz zabít
Vince Flynn , Kyle Mills
Mitch Rapp série
Pákistánské armádě zmizelo zee skladů několik jaderných hlavic a agent CIA Mitch Rapp má za úkol zabránit, aby padly do rukou teroristům z takzvaného Islámského státu.
Literatura světová Thrillery
Vydáno: 2019 , BB artOriginální název:
Order to Kill, 2016
Je to trochu návrat ke kořenům série. Rapp se účastní hned několika bojových akcí a vše vrcholí soubojem s ruským zabijákem Azarovem.
Kniha má tempo se zajímavým dějem kde nechybí ani politický podtext.
Čtení mě bavilo a hodnotím 4 hvězdami.
Byla to jízda.Samá akce, napětí.Vince Flynn si zaslouží takového pokračovatele.Ten konec jsem čekal jiný.Už mám doma další příběh Nepřítel státu.
Doufám pan Mills ještě napíše nějakou "rappovku". Bavila mě akční oddychovka, bylo méně politiky a více akce.
Škoda že už je konec,opět jsem hltala stránky a za mě super, jako všechny předešlé.......
Druhé razítko potvrzující skutečnost, že Kyle Mills je více než důstojným pokračovatelem Vince Flynna. Akce od začátku do konce a Rapp ve své standardní formě "nesmrtelnosti". Bravo, Mr. Mills.
Mitch Rapp je samozřejmě neprůstřelný, odolný a všeho schopný, zvládne i manipulaci s nukleární zbraní, sám se uzdraví, nepotřebuje lékaře. Ale u podobných románů asi očekáváme superhrdiny a proto je čteme :) V každém případě je román napsán velmi čtivě a nevadí, že jako přes kopírák s jinými.
Asi nejlepší Mitch Rapp z celé série, velmi akční, ale zdálo se mi to jaksi krátké. Zakončení s Azarovem mě nesedlo.
Tento díl se povedl ve kterém nebylo moc politiky ale více akce