Moderní džentlmen
Meghan Quinn
Už jste si někdy sáhli na dno? Já pořádně. Opět tu máme ten nejstarší příběh světa: mladík potká dívku, zamiluje se do ní, pak to neuvěřitelně podělá, takže mu dívka sdělí, aby shořel v pekle. Že už jste to někde slyšeli? Tím jsem si naprosto jistý. A co je na tomhle příběhu jiného? Je totiž o mně. Jsem Moderní džentlmen, přední newyorský sloupkař, který sice radí mužům, jak randit, ale nakonec si neumí poradit ani sám se sebou a čeká ho velmi nehezký pád z naleštěného piedestalu. A taky je to příběh o jedné dívce, která Moderního džentlmena úplně odzbrojí a rozpráší všechny jeho zažité teorie.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2021 , BaronetOriginální název:
The Modern Gentleman, 2020
Mně se to líbilo, nenáročná oddechovka, zasmála jsem se...takové kombo Hitche a Jak ztratit kluka v 10 dnech :-)
Příjemně čtení. Nic světoborného, nesedla jsem si z toho na zadek, ale bylo to milé, vtipné, zábavné a svěží. Taková jednohubka na jedno odpoledne. Některé situace a hlášky mě fakt pobavily. :D Romantická linka moc pěkná.
Od autorky jsem četla Jak randit se sestrou nejlepšího kamaráda - to se mi moc líbilo, Džentlmen byl o trošku slabší, a proto mu dávám 4⭐/5⭐.
Milý, lehký příběh a já se u něj celkem nasmála. =D Díky počtu stránek a čtivosti je to taková jednohubečka. =)
Tak u téhle knížky se opravdu zasmějete, je to napsané vtipně, lehce, zábavně,proto jsem dala 5*,jestli čekáte nějaký silný příběh, který většinou v tomto žánru bývá, tak ho nehledejte, toto čtení vás okamžitě zbaví nervů a zbytečného stresu.. Já jsem si fakt ( na doporučení Junn) na konci knihy pustila tu písničku, abych byla trochu v obraze :-)), Klidně se do ní pusťte a všechna tíha světa z vás spadne :-)))
Není to žádná hitparáda, ale...část kdy jdou na první rande na curling a skončí na pohotovosti mě vážně dostala! Měla jsem z toho záchvat smíchu v tramvaji. Slzy smíchu, k tomu respirátor na xichtě a voala, paní vedle mě si odsedla...asi jsem vypadala podezřele "pozitivní" :o)
Velmi pekna a hlavne naozaj vtipna romanticka oddychovka. Odporucam citat niekde osamote ,aby na vas nepozerali ako na blaznivu,ked sa budete rehotat.
2020 | Jak randit se sestrou nejlepšího kamaráda |
2023 | Zas tak moc ho nežeru |
2021 | Moderní džentlmen |
2023 | Zas tak moc souzeni si nejsme |
2024 | Ne že bychom to nečekali |
Po prečítaní anotácie som sa na túto knihu fakt tešila. Avšak po prečítaní už taká nadšená nie som. Nehovorím, že by som sa miestami nepobavila, avšak celý príbeh bol... divný, neviem nájsť iné slovo, ktoré by to vystihovalo. Proste neurazí, avšak ani neohúri. Za mňa preto za 3*