Modrá jako naděje
Karolina Tůmová
Čtyři dlouholeté kamarádky na prahu čtyřicítky zjišťují, že se svými životy, které si vybudovaly, nejsou spokojené. Všechny touží po změně zaběhaných stereotypů, každá z nich k ní však přistupuje jinak. Až nenadálá tragická událost převrátí jejich život dokonale naruby… Kniha o životních krizích a nepředvídatelných koncích, jaké jednoho dne v různých podobách mohou potkat každého z nás. Ze situací, jež se zpočátku zdají neřešitelné, vede však cesta, která může mít šťastný konec, i když se na začátku takový nezdál.... celý text
Klasicky cesky zensky roman ala Keleova-Vasilkova,dopredu vite,ze vsechny hrdinky prozrou a zmeni sve chovani,samozrejme k lepsimu. Navic ma autorka potrebu hazet kolem sva moudra,prece se da zit skrome,vez plastik,jedini spravni chlapi jsou na vesnici atd... kniha se cetla dobre(i kdyz tech preklepu,za ktere samozrejme autorka nemuze),tak ji uplne nezatracuji,na deku k vode dobre. Ale za me je to takovy divci romanek pro odrostlejsi devcata.
pro ženy psychologické romány krize středního věku osudy žen kamarádky české romány
Začátek je nadějný, ale postupně se z toho stává víc a víc červená knihovna. Pohádka pro velké holky. Kdyby bylo více reality a méně mouder a gramatických chyb, bylo by to na více hvězdiček.