Důvod, proč nepřestal bojovat

Důvod, proč nepřestal bojovat
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/524021/bmid_duvod-proc-neprestal-bojovat-65244db9da86f.jpg 4 14 14

Moje hrdinská akademie série

Po delším období relativního klidu se opět vynořili Nómu a pustoší celé město. Na odpor se jim postaví Endeavor, novopečený superhrdina č. 1 a otec Todorokiho, který si o něj dělá starost. Prokáže Endeavor, že si zaslouží svůj titul a důvěru obyčejných lidí?

Voliarty
06.11.2024 3 z 5

Pokračujúci súboj Endeavora s Nómum ma nebavil tak, ako súboj Midoriju a Gentle Criminala. I keď uznávam, mal svoje momenty.

O dosť viac sa mi ale páčilo stretnutie Todorokiho rodiny. Čo sa týka 1.A., tak Šóto má za mňa asi najlepšiu motiváciu pre to stať sa hrdinom. A takéto rodinné stretnutia to len a len dokazujú. A preto sa aj teším na ďalšie (ak budú).

SPOILER: Ten Dabi mi prišiel celkom zbytočný. Prišiel, prehodil pár slov, spravil oheň, odišiel. Keby ho vystrihli, nič by sa nestalo. KONIEC SPOILERu.

Zvyšok knihy zaberá začiatok bojového tréningu medzi 1.A a 1.B. A nebudem klamať, už ma tieto bitky medzi študentmi mierne nebavia. Alebo aspoň ma nebavia tak, ako na začiatku. Preto sa aj teším, keď už bude po nich. Napriek tejto mojej mierne nechuti, tak sa tu našlo pár fajn momentov.

Čo ma stále dokáže prekvapiť je, s akými divnými schopnosťami dokáže Horikoši prísť. A taktiež, ako pekne si s nimi vie pohrať.

Bettybook
17.03.2024 5 z 5

Jeden z nejlepších dílů vůbec. Akorát bych si přála víc informací z rodiny Todoroki.

fvalek
01.12.2023 5 z 5

Čert vem Endeavora, který je stejně jen chvilku na začátku, ale to ve škole to má zase grády! Ne... Endeavor si samozřejmě zaslouží svou kapitolu, ať už svým hrdinským chováním a mocí, tak uvědoměním si svých chyb a napravováním vztahu s rodinou. Popravdě mi je docela sympatický. No ale co škola... Po dlouhé době se tam taky děje něco zajímavého a začínají souboje čtyři na čtyři v průmyslové zóně, kde se stanou opravdu zajímavé věci. Ostatně už první dva souboje jsou super podívaná. Vrací se i Shinso, který mi nebyl a ani nadále není sympatický, ale má zajímavý příběh. na jednu stranu napínavé souboje, jsou vlastně v mnoha případech docela vtipné. Třeba pobožná Shiozaki tam dělá pořád nějaké srandy. Navíc je hodně zajímavá celá třída 1-B, kterou jsme tak jako lehce naťukli během dosavadního příběhu, ale nikdy se jim moc nevěnujeme. Takže jsem zvědavý na jejich schopnosti a využití. Těším se na další díl! :3