Vzestup Jaojorozu
Kóhei Horikoši
Moje hrdinská akademie série
Začala praktická část zkoušek – souboj ve dvojicích proti učitelům z Júei! Deku to nebude mít snadné, protože je v týmu s Todorokim. Tak jako tak se ale pokusí zkouškou projít!
Literatura světová Komiksy Pro děti a mládež
Vydáno: 2021 , CrewOriginální název:
僕のヒーローアカデミア 8 (Boku No Hero Academia 8), 2016

24.10.2021

Asi sa budem opakovať, ale je to skvelé. Horikoši rozvíja osobnosti ďalších postáv a tentoraz sa nejedná len o hrdinov. Presne tak, v tomto diely sa viac dozvedáme aj o Šigarakim, o tom, čom mu behá po rozume. A taktiež sú tu aj momenty, ktoré mi vykúzlili úsmev na tvári. Takže spokojnosť, ako vždy.
japonská literatura manga akční superhrdinové superschopnosti spolužáci anime (Japonsko) pro dospívající mládež (young adult) zfilmováno – TV seriál hrdinkyAutorovy další knížky
2019 | ![]() |
2019 | ![]() |
2020 | ![]() |
Musím říct, že po dalších dramatických událostech, kdy šlo o život, jsou zkoušky ve škole dost příjemná změna a baví mě duely i souboje s učiteli, i když jak které. Třeba pan ředitel křeček, co tam jezdí s jeřábem... No to je trochu komické a asi byly i lepší duely, ale dobře. Spolupráce Izuka a Bakuga byla zajímavá a Bakugo konečně nebyl na chvilku takový blb. Souboj proti All Mightovi byl velkolepý a nic víc bych nečekal. Tento díl se jmenuje podle Jaojorozu a asi bych zase čekal více jejího soukromí a osobního života, což opět nic, ale aspoň ukázali trochu lépe její schopnost a logické uvažování, protože je škoda, že tahle holka si moc nevěří. Zajímavé byly ale i ostatní duely, které byly více či méně nakousnuté a samozřejmě neprošli úplně všichni, což je taky pozitivní, protože si alespoň nehrají na perfektní bezchybnou 1-A. Už se těším na letní soustředění. :)