Moje kráska spí
Mary Higgins Clark
I v tomto románu autorka plně dostála své pověsti. Ethel pronikla do světa špičkové módy jako novinářka i jako prominentní zákaznice exkluzivního módního obchodu. Je brutálně zavražděna a do vyšetřování případu vstupuje jako svědek i majitelka salonu, kde se Ethel oblékala. Odtud se rozvíjí napínavý příběh o kráse, nebezpečí a zlu.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 1997 , AlpressOriginální název:
While My Pretty One Sleeps, 1989
Já nevím. Čtivé, napínavé, ale ... Mně to prostě neuchvátilo. Průměrný příběh, ke kterému se už určitě nevrátím...
Knížka se mi líbila, takové pohodové čtení před spaním s krimi podtextem. Slaboučká, čte se dobře. Doporučuji k přečtení:)
Skvělá a napínavá knížka. Která vás nenechá v klidu a vy musíte číst a číst a číst. Vřele doporučuji.
Já jsem vraha odhadla bohužel brzy,ale to nemění nic na tom,že je kniha čtivá a určitě bych ji doporučila :-)
Konec naprosto nečekaný, paní Mary opět dostála své přezdívce americká královna napětí. Už se těším na další knížku.
Autorku nemusím, ale tohle se jí povedlo!!! Pěkná, dojemná a napínavá knížka. Doporučuji!
2003 | Tatínkova holčička |
1997 | Měsíční svit ti sluší |
2004 | Kam se poděly děti |
2001 | Dělej, že ji nevidíš |
2001 | Patříš mi |
Autorka dokázala propojit svět módy se zločinem. Příliš logiky bych v příběhu nehledal, všechno se zaměřuje na sukně, blůzky a kabáty. Až dlouho potom vraždy, nijak zvlášť věrohodné. Také policie zde vypadá jako sbor blbů, kterým musí pomoci prodejkyně módního odívání. Tedy lehoučké čtení bez nároku na pozornost.