Podmořský souboj

Podmořský souboj
https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/269904/mid_moje-velka-tlusta-zombi-ryba-podmor-jPm-269904.jpg 5 8 8

Vrátil se... a je ještě strašnější! Tom jede na výlet k moři. Aby mu nebylo smutno, vezme s sebou Frenkýho – svoji děsivou zombí rybu, která hypnotizuje pohledem. V moři Frenký narazí na superobřího zombí úhoře. Je možné, že by nelítostný Frenký narazil na soupeře, který se s ním může měřit? Je jasné, že se schyluje k souboji, který mořské hlubiny ještě nezažily. Další úlet zažije Frenký ve druhém příběhu. I když jeho tlusté tělo a příšerný vzhled tuto možnost spíše vylučují, stane se nemožné, a rybí zombík zazáří jako hvězda školního divadelního představení. Jestli se chceš válet smíchy, pusť se do čtení!... celý text

Literatura světová Dobrodružné Pro děti a mládež
Vydáno: , Fragment (ČR)

My Big Fat Zombie Goldfish: The SeaQuel, 2013

julie3244
16.01.2025 4.5 z 5

No knihu jsem četla kdysi na dovolené u moře, doslova jsem ji milovala. Podle mě je lepší pro menší děti ale dospělí se také pobaví.

PheobeDomi
22.08.2020

Já bohužel musím říct, že se mi víc líbil první díl, než ten druhý. Tento byl podle mě o hodně slabší, ale je to jen můj názor, chápu, že malým dětem se to líbí. :-)

Vojtrman
14.08.2020 5 z 5

Je to dobrá kniha, doporučuji všem, kteří mají rádi zombíky ????

Ozy
26.12.2017 5 z 5

Super kniha zaslouží si 5z5.

Saša2009
15.06.2017 5 z 5

kniha se mi líbila

aidam
21.01.2017

Pokračování - také velmi pěkné. Doporučuji.

knihomolik1
11.12.2016 5 z 5

Druhý díl se nám taky moc líbil. Tvoří ho dvě části. První příběh s elektrickým úhořem a druhý o školním divadelním představení, kde se vše jaksi zvrhne. Pobavilo a tak knize dávám pět hvězdiček.

Mo O'Hara
americká, 1961