Nebe v plamenech

Nebe v plamenech
https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/163876/monument-14-nebe-v-p.jpg 4 349 349

Monument 14 série

Svět neskončil… Ještě ne. V pokračování příběhu Monumentu 14 se skupina přeživších, donedávna uvězněných v supermarketu sérií ničivých katastrof, rozdělila ve dví. Většina dětí se v zoufalé snaze vydala opraveným autobusem na letiště v Denveru. Doufají, že se tam setkají se svými rodiči, budou odvezeni do bezpečí a zachrání svého umírajícího přítele. Ale svět venku je temný a zaplavený nebezpečnými chemikáliemi, které mění lidi v krvežíznivá monstra, a ne všechny děti jsou ochotné nastoupit do autobusu. V útočišti, jež bylo již jednou narušeno, se snaží zbývající děti obnovit přátelství. Ale pokud se máte rozhodnout mezi životem a smrtí, láskou a nenávistí, komu můžete doopravdy věřit? (zdroj: legie.info)... celý text

Literatura světová Romány Sci-fi
Vydáno: , Baronet

Sky on Fire, 2012

Lowelllyyp
30.11.2013 3 z 5

3,5 / 5*

Bylo to lepší než jednička.. Akčnější, sympatičtější, dojemnější, lepší..
Doufám, že ve třetím díle autorka nechá zaniknout svět :oD Ať to aspoň k něčemu spěje..

Atropa
13.09.2013

Uff, docela jsem si oddechla při zjištění, že Monument má pokračování. První díl mě minimálně zaujal, ale ten částečně otevřený konec mě jaksi zklamal, i když nevím, co bych chtěla nebo čekala. Už se těším na další překvapení:)

aalexiis
20.08.2013 3 z 5

Líbilo se mi to, ne na pět hvězd, ale bylo to nadprůměrné, alespoň pro mě. Bála jsem se všechn těch mladých postav, myslela jsem, že by to mohlo být na mě moc dětské, ale nakonec to tak nebylo, byli to obyčejní lidé a zajímavá směsice různých povah v jednom místě. Mám to spojeno s písní Radioactive od Imagine Dragons, takže jestli se to chystáte číst, pusťte si to k tomu :)

Emmy Laybourne
americká, 1971