Komu možno veriť
Simon Booker
Morgan Vineová série
1. díl >
Morgan Vinová snívala o kariére veľkej novinárky, ale osud chcel inak. Na vysokej škole otehotnela a vychovala dcéru Lissu, ale manželstvo skrachovalo. Namiesto veľkej žurnalistiky sa teraz živí upratovaním domov zbohatlíkov a žije sama v plážovom bungalove. Osemnásťročná Lissa si lepšie rozumie s otcom a jeho extravagantnou partnerkou. Matku navštívi práve v čase, keď verejnosť ostro sleduje odvolací proces s Dannym Kilcannonom, matkinou detskou láskou. Usvedčili ho z vraždy jeho nevlastnej štrnásťročnej dcéry, čo Morgan považuje za justičný omyl a obetavo sa angažuje za jeho prepustenie. Súd napokon Dannyho oslobodí. Morgan potajomky dúfa v obnovenie starého romantického vzťahu a aj Lissa príťažlivému Dannymu začína dôverovať. Lenže o niekoľko dní krásne dievča bez stopy zmizne. Kto a najmä prečo má záujem o ututlanie zločinu? Majú spomienky z detstva aj po rokoch význam? Komu možno veriť? Boj o čas a dôveru sa začína.... celý text
Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: 2017 , Ikar (SK)Originální název:
Without Trace, 2016
No to byla parta hic! :-)
Bezva čtení, doporučuji - napínavé, nepředvídatelné, každou chvíli si myslíte něco jiného... tak má správný thriller vypadat!
Kniha, která nadchne všechny příznivce thrillerů! Napínavá, velmi čtivá a až do konce opravdu nevíte, KOMU VĚŘIT! :-) Postavy mi byly sympatické.
"Instinkt měl v životě samozřejmě své místo, ale byly chvíle, kdy záleželo jenom na faktech." Doporučuji!
Výborné. Moc mě to bavilo. Kniha, u které opravdu čtenář váhá, na čí stranu se postavit. Věřit odsouzenému nebo ne? Nenudila jsem se ani chvilku. Vyznavačům podobného žánru mohu s klidným svědomím jedině doporučit. :)
Skvělá kniha. Hodně dobře napsaná! Výborně se čte. Vážně jsem nevěděla komu věřit :D......a ten konec ? Tak to byl adrenalinový zážitek!(a teď mám jít spát?!) No už se těším na další jízdu od tohoto spisovatele ;)
Hodně čtivý kousek... Hlavní postava Morgan, která dopomohla své první lásce Dannymu z vězení, kde byl za vraždu, kterou možná nespáchal... Ale jak to vlastně doopravdy bylo? Když se Morgan ztratí dcera, pouští se do pátrání. Je vůbec někdo, komu můžeme opravdu věřit?
Během četby jsem několikrát měnila svůj názor na případného vraha nebo teorie, jak to všechno mohlo být... A autor mi na konci stejně všechny teorie vyvrátil... :-).
Vynikající román, či spíše thriller, chcete-li. Skvěle napsané, bez jediné nudné stránky.
Zmizelá mladá dívka, propuštěný přítel obviněný z vraždy....., dá se spoléhat na dávná přátelství ?
Nemůžu říct, že by mi nějaká z postav byla zvláště sympatická, nevíte, co si o hlavním podezřelém myslet a možné teorie o tom kdo a proč budou několikrát rozmetány na cucky. Komu se dá věřit, na každého padá stín pochybnosti a s každou další kapitolou těch temných stínů pochybností přibývá......
Napínavé tak, že nebudete chtít dělat nic jiného, jen číst !!!
Dávej pozor komu pomáháš. Může tě to hodně stát. A komu vůbec můžeš věřit?