Moudrost starých Římanů
Miloš Stejskal
![Moudrost starých Římanů Moudrost starých Římanů](https://www.databazeknih.cz/img/books/75_/75960/moudrost-starych-rim-75960.jpg?v=1352150079)
Popis knihy zde zatím bohužel není...
![Atanone Atanone](https://www.databazeknih.cz/img/users/18_/187912/m_atanone-Yt3.jpg?v=1535972861)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Moudré myšlenky provázené vtipnými ilustracemi. Tato knížečka byla vydána jako bonus a tím také je.
![nightlybird nightlybird](https://www.databazeknih.cz/img/users/29_/2962/2962-dfw.jpg?v=1394027821)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Tahle kniha obsahuje doslova kvanta citátů v originále i překladu a zahrnuje třicet různých oblastí lidského života. Myslím si, že je to doslova lahůdka pro milovníky citátů - její jediná vada je skutečnost, že vyšla jako neprodejná prémie Klubu čtenářů a tedy bude nejspíš těžko dosažitelná. Možná v knihovnách a snad se může objevit v antikvariátech. Pokud by jste na ni někde narazili, neváhejte, nebudete litovat.
1990 | ![]() |
1987 | ![]() |
1995 | ![]() |
1998 | ![]() |
1993 | ![]() |
(SPOILER) Tak jako "Eliska 18" mě tato kniha zklamala. I když je určitě velmi dobře zpracovaná. Našla jsem ji na okně, kam lidé odkládají knihy, které již nechtějí. Vzala jsem si ji, přečetla a vrátím zpět.