Můj život s rybami
Jakub Vágner
Jakub Vágner je proslulý český sportovní rybář, držitel mnoha světových rybářských rekordů. Pro splnění svého snu – zmapování největších a nejvzácnějších sladkovodních ryb naší planety – procestoval kromě Antarktidy všechny kontinenty. Jeho dobrodružná cesta za životní vášní začala zásadním životním rozhodnutím – přerušením nadějné hudební i atletické kariéry. Přes krušné začátky umývače nádobí v Austrálii se Jakub dostal až do prestižních televizních pořadů, a dokonce se stal sám jejich tvůrcem. Jeho příběh fascinuje a názorně ukazuje, že nic není nemožné, když je člověk ochoten překonávat překážky. Knihu doplňují ohromující dokumentární fotografie.... celý text
Jakub má v životě štěstí, i když si tu svoji slávu tvrdě a poctivě vydřel. Jít za svým snem , dotáhnout to někam i bez protekce . Spousta fotek ryb, některé jsou strašidelné , jiné krásné, rozesmátý Jakub a rybáři , pomocníci. Poutavě napsané s úctou k jeho vzorům.
Narozený 24.12. , právě dnes, jaká náhoda..
Knihu jsem četla již pětkrát. Pořád se k ní ráda vracím a vracet i nadále budu. Je úžasné, co Jakub dokázal.
Výc se vyvedla kniha na stopě gigantům.
Ale i tadle je okk. Super ???? fotky obě knihy ????.
Jedna z mých nejoblíbenějších knih vůbec. Nádherné fotografie, poutavé vyprávění o rybách, o kterých nemá člověk leckdy ani tušení, že existují a Jakubův životní příběh. Tento člověk má můj velký obdiv!
Malý výlet za rybami o kterých sem často ani nikdy neslyšel :) velmi zajímavé a poutavé,krásné fotografie
Jakub je můj oblíbenec a velký vzor. To, co dokázal, si tvrdě vydřel. Nebál se jít za svým snem a ten se mu splnil.
2012 | Můj život s rybami |
2015 | Na stopě gigantům |
2010 | Můj přítel sumec |
2023 | Jak ryby nedaly Jakubovi spát |
2022 | Jak Jakub potkal ryby |
Mám Jakuba rád svoji slávu si poctivě vydřel to já bych nedokázal obdivuji ho a koukám se na jeho dokumenty a moc se mi líbí chtěl bych být jako on ale vím že nebudu i když jsem také rybář(: