My z Atlantidy. Svědectví z dávných časů
Rainer Holbe
Atlantis - bájemi opředený kontinent, zničený nejspíš vesmírnou katastrofou! Kolují kolem ní četné legendy. Snilo se o ní v nejrůznějších epochách a kulturách. V současnosti stále více lidí při takzvaných regresních hypnózách vypráví o svých prožitcích v dávné ostrovní říši.
K regresním terapiím musíme být obezřetní, neboť jedinec tak může "prožít" život někoho jiného. Ne jedna literatura se o tomto fenomenu takto zmiňuje. Řekla bych, že je v ní kus velké pravdy a část polopravd. O tom, co se mohlo na Atlantidě udát píše D. Melchizedek v "Prastarém tajemství květu života" díl 1. Což vám může pomoci ucelit střípky informací z této knihy od R. Holbe. Informace se pak shodují i s "Thovt-projekt lidstvo" a jiné. Třeba poselstvím plejáďanů. Ať si někdo myslí, že je to pohádka, ale jediný kdo spí v bdělém stavu s klapkami na očích je pouze dotyčný.
Musím říct že už samotný úvod mě velice zaujal.A pro mě má hodně co do sebe .Jsem sice v začátku čtení ale i tato kniha mile překvapuje svým obsahem.A jsem moc ráda že ji mohu mít.Po zamyšlení se člověku objeví věci které by si jinak ani neuvědomil a nepřipustil.Hodně mi i tato kniha dala a v dobrém slova smyslu.
1995 | Obrazy z říše mrtvých |
1997 | My z Atlantidy. Svědectví z dávných časů |
1995 | Fantastické fenomény |
1996 | Vzpomínky na Atlantidu |
1997 | Mrtvý hraje šach a jiné neuvěřitelné příběhy |
V mých očích těžkopádně napsaná utopie, která předkládá "zážitky" z Atlanťandského ezotericko-idealistického soužití, které vynesly na svět osoby podrobivší se hypnóze - 40 %