Myš a krtek, kouzelníci

Myš a krtek, kouzelníci
https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/208322/bmid_mys-a-krtek-kouzelnici-208322.jpg 4 15 15

Myš a Krtek série

< 2. díl

Dnes večer! Kouzelník Kulifer zve na představení všechny milovníky kouzel! A Krtek přeci nemůže chybět, vždyť je blázen do kouzel. Ale pak se v noci něco pokazí a Krtek je zoufalý. Je na Myšce, aby kamaráda z chmurů vyléčila a dokázala mu, že opravdická kouzla nejsou žádné triky a kejkle, ale že skutečně existují!... celý text

Litocha
09.09.2020 4.5 z 5

Tuhle sérii prostě miluju a baví i mého syna. Vlídný příběh o pravých kamarádech se tentokrát zabývá i kouzly, která se dají najít na nečekaných místech. Škoda, že vyšly jen čtyři příběhy.

Osice
18.01.2020 5 z 5

Náš další příběh této nerozlučné dvojice. Takhle si představuji správné kamarádství. Když má Krtek špatnou náladu a zklamání z něj přímo čiší, tak je tu jeho kamarádka Myš, která mu nachystá nezapomenutelný zážitek. Skvělá pointa. Pozor SPOILER!!! … Příroda je opravdu mocná čarodějka, kam se na ni hrabou kouzelníci. S dcerou jsme se po dočtení ještě zamýšlely, jaké další triky nám příroda dokáže nachystat. Napadlo nás např., že dokáže vykouzlit na obloze duhu, krásně zbarvit podzimní listy nebo nakreslit zimní obrázek na okno… Určitě si nenecháme ujít zbylá dobrodružství.

Jujanda
22.09.2016 5 z 5